loading

COUNTERPUNCH + DOWZER

Informatie Collapse

Voorverkoop
€ 10.50
Deur
€ 13.00
Datum
ZA 7 APR 2018
Open
20:30
Start
21:00
Verwacht Einde
02:00
Tickets kopen

Skaters unite! Counterpunch speelt classic skatepunk die je gelijk mee terug neemt naar de hoogtijdagen van Tony Hawk en zijn kornuiten. De band wordt op deze avond bijgestaan door Dowzer. Noteer in je agenda: zaterdag 7 april!

COUNTERPUNCH

Eric, Jared, Jiim en Kyle vormen Counterpunch, sinds 2004. Het viertal komt uit Chicago, USA. De debuutplaat ‘Counterpunch’ kwam uit in 2007, waarna er intensief getoerd werd in regio, land en wereld om release kracht bij te zetten.

Plaat nummer 2, ‘Heroes & Ghosts’, stamt uit 2010 en werd op diverse punklabels over de gehele wereld uitgebracht en kreeg in 2011 een re-release onder een andere naam: ‘Dying to Exonerate the World’ bij Go Kart Records. Dat album bracht ze in 2011 voor het eerst naar Europa, waarna in 2012 punk-heiligdommen Groezrock (BE) en Jera On Air (NL) volgden.Counterpunch heeft, voor het werk album drie begon, supportshows gedaan voor bands als Nothington, Belvedere, Mute, The Copyrights, Authority Zero en Versus the World.

De derde plaat ‘Bruises’ greep terug op de 90’s California skatepunk en gooide hoge ogen. Het kwartet mocht openen voor grote namen als Rise Against, A Wilhelm Scream, Millencolin en Face to Face. Dat succes culmineert nu in het vierde album, wat door deze tour ondersteund wordt.

DOWZER

Dowzer is al tien jaar lang een niet te stoppen punkrockraket. De muziek staat vol van de melodie en vocale harmonie, maar boet niets in qua kracht. Het feit dat ze er een flinke tour door Europa op hebben zitten, spreekt al boekdelen. Niet te missen, niet te stoppen!.

JEAN JACQUES OP HET STADSSTRAND
Volgende event