loading

CRACKLING LEAVES, THE HOUR SHIFT & CHATTERMAG

LOKALE BANDCOMMUNITY ORGANISEERT SHOWAVOND

Informatie Collapse

Voorverkoop
5,00
Deur
7,50
Datum
VR 12 JAN 2024
Open
19:30
Start
20:00
Genre
Alternative & indie
Metal & rock
Pop
70's
Tickets kopen

Op vrijdag 12 januari staat er aanstormend talent op het podium van De Kroepoekfabriek! Maarliefst 3 jonge, lokale bands staan op de line-up deze avond, want we mogen genieten van de punkrock van The Hour Shift en Chattermag, en ook de poprock van Crackling Leaves staat op het programma.

Band Community
In de regio wordt momenteel hard gewerkt aan een bandcommunity! Deze community bestaat uit een aantal bands uit de regio die samenwerken om optredens te vinden, en muzikanten onderling uit te wisselen voor optredens. Een aantal van deze bands was vroeger al betrokken bij Open Studio Vlaardingen. De Kroepoekfabriek is hier bijzonder enthousiast over, en biedt graag de ruimte aan deze bandcommunity om jaarlijks een showavond te organiseren in De Kroepoekfabriek.

Crackling Leaves
Crackling Leaves is een veelzijdige 5-mans rockband uit regio Delft. Zij zijn nu ongeveer een jaar samen en schrijven originele nummers. Hun eerste EP komt begin 2024 nog uit, en de eerste single “Purpose” is te vinden op alle streaming platforms. Voor updates en foto’s zijn ze te vinden op Instagram.

The Hour Shift
Deze jonge band heeft elkaar ontmoet bij Open Studio Vlaardingen. De bassist nam het voortouw en bracht een groep muzikanten bij elkaar. Ze spelen graag punk, metal en rock. Ze spelen voornamelijk covers, maar zijn vaak in de studio te vinden omdat ze de ambitie hebben een eigen album te schrijven.

 

 

Informatie

Voorverkoop
5,00
Deur
7,50
Datum
VR 12 JAN 2024
Locatie
De Kroepoekfabriek
Open
19:30
Start
20:00
Genre
Alternative & indie
Metal & rock
Pop
70's
Tickets kopen
ABBA ROCKS
Volgende event