loading

CROWJANE

Informatie Collapse

Voorverkoop
2,00
Deur
4,00
Datum
ZA 2 MEI 2015
Open
20:30
Start
21:00
Verwacht Einde
Tickets kopen

Op zaterdag 2 mei bundelen de drie leden van het Vlaardings-Schiedamse powertrio Crowjane opnieuw de krachten voor een unieke reünie. Met haar typerende intense mix van rauwe southern rock en hoekige postpunk keert de band, vooralsnog eenmalig, terug op het podium.

Voor wie al wat langer in de regionale muziekscene meeloopt doet de naam Crowjane wellicht een belletje rinkelen. Tussen 2006 en 2009 speelde dit rocktrio op zo’n beetje elk muziekpodium in de regio, deed diverse radio-optredens en leverde twee goed ontvangen EP’s af (Small Tragedies in 2006, Humano in 2008). Waarna de muzikale k(roep)oek op leek…

Maar niets is wat het lijkt, want een paar maanden geleden kroop het bloed weer waar het niet gaan kan. De mannen, om precies te zijn Corvin Keurhorst (zang/gitaar),
Sean Jeronimus (drums) en Rene den Toom (bas), moesten en zouden weer spelen. En met de typerende intense mix van rauwe southern rock en hoekige postpunk keert Crowjane zodoende (vooralsnog eenmalig) terug op het podium. Mis het dus niet; zaterdag 2 mei moet je in De KF zijn.

DSC_1606.bw

 

 

 

 

 

 

Flat Iron
Flat Iron is een rauw female fronted rocktrio uit Rotterdam en Den Haag. Scheurende gitaren, rauwe vocals en een retestrakke ritmesectie combineren stonerrock, grunge en hardrock tot één stijl. Afzonderlijk hebben de bandleden al veel ervaring opgedaan op podia als de Melkweg en Tivoli, maar zetten ook met Flat Iron een strakke rockshow neer. Zo stonden ze 26 februari al in De Kroepoekfabriek tijdens Tokoloko, en nu als voorprogramma van Crowjane op zaterdag 2 mei. 

FLAT IRON


 

 

 

 

 

Gebruik maken van de Rabo-korting?

  • Maak (via ticketverkoop) een account aan en geef even door aan ons via [email protected] dat je account is aangemaakt.
  • Wij markeren dan je account als Rabo-klant. Vervolgens kun je je ticket met de Rabokorting online bestellen.
  • Er kan één keer per persoon per evenement Rabo-korting worden verstrekt.
  • Wanneer je voor een evenement meerdere kaart(en) zonder Rabokorting erbij wilt bestellen, is dit wel mogelijk.
  • Neem natuurlijk wel je pinpas mee naar het evenement.
  • Veel plezier!

 

BABY BELUSHI OP HET STADSSTRAND
Volgende event