loading

DAG VAN DE GITAAR

Informatie Collapse

Voorverkoop
12,50
Deur
14,00
Datum
ZO 4 OKT 2015
Open
15:00
Start
15:30
Verwacht Einde
Tickets kopen

Zondagmiddag  31 mei  2015 vond in Theater Walhalla Rotterdam de eerste Six String Sessions plaats. Spike (die van Di-Rect) en Douwe Bob waren te gast. En de BakkerLutzBand begeleidde ze. Een zogenaamde ’talk & play show’, helemaal over gitaren. Hier werd gepraat en gelachen over en om gitaren, maar vooral veel gespeeld. Favoriete liedjes, obscuur materiaal, improvisaties, alles kwam voorbij, zowel akoestisch als elektrisch. Een paar mailtjes later staat de agenda vol want de Six String Sessions gaan het land door met diverse uiteenlopende gasten op verschillende poppodia, waaronder De Kroepoekfabriek op zondag 4 oktober, met onder andere Anton Goudsmit (New Cool Collective) en David Hollestelle (Herman Brood’s Wild Romance). 

Tijdens de Dag van de Gitaar nodigen Joris Lutz en band bijzondere muzikale gasten uit die zonder meer iets te vertellen hebben over hun gitaar(spel). Na Hans Vandenburg van Gruppo Sportivo en The Kik is het nu de beurt aan Anton Goudsmit als gastheer van deze Dag van de Gitaar. Beter bekend als gitarenwizzard van onder meer New Cool Collective  en The Ploctones en groot liefhebber. Daar komt nog een gast bij! En dat is niet de minste, namelijk David Hollestelle. Deze gitarist heeft jarenlang bij Herman Brood heeft gespeeld in de begeleidingsband, The Wild Romance. Met The Wild Romance tourt hij nog steeds.
unnamed

Gebruik maken van de Rabo-Korting?

  • Maak (via ticketverkoop) een account aan en geef even door aan ons via [email protected] dat je account is aangemaakt.
  • Wij markeren dan je account als Rabo-klant.
  • Vervolgens kun je je ticket met de Rabokorting online bestellen.
  • Er kan één keer per persoon per evenement Rabo-korting worden verstrekt.
  • Wanneer je voor een evenement meerdere kaart(en) zonder Rabokorting erbij wilt bestellen, is dit wel mogelijk.
  • Neem natuurlijk wel je pinpas mee naar het evenement.
  • Veel plezier!

 

 

 

JEAN JACQUES OP HET STADSSTRAND
Volgende event