loading
Uit-
verkocht

DAG VAN DE POPQUIZ 2017

Informatie Collapse

Voorverkoop
Uitverkocht
Deur
Uitverkocht
Datum
WO 27 DEC 2017
Open
20:30
Start
21:00
Verwacht Einde
02:00

Dinsdag 27 december is uitgeroepen tot de Dag van de Popquiz. Op die dag kun je door het hele land op talloze locaties meespelen met dezelfde quiz. Waaronder in De Kroepoekfabriek! Dat betekent niets minder dan een spetterende editie van KFs POPQUIZ!

Nummers raden, artiesten kennen, feitjes weten! Daar draait het om tijdens de Dag van de Popquiz. In meerdere rondes strijden de teams om titel ‘ultieme-muziek-know-it-all’! Het team dat de meeste antwoorden raak schiet, wint. Kies je teamleden dus zorgvuldig uit, op muziekkennis om precies te zijn! Minimaal aantal deelnemers voor een team is twee, maximum is vijf.

De dag van de Popquiz

De Dag van de Popquiz komt uit de koker van Rock ’n Roll Highschool dat al meer dan tien jaar succesvol popquizzen organiseert in o.a. Rotown, Lowlands, Lezersfeest, IFFR, Eurosonic Noorderslag en zo ook de Popquiz Marathon lanceerde. Op deze 27e december kun je door het hele land met je team deelnemen aan dezelfde avondvullende popquiz, zo ook bij De Kroepoekfabriek. Wil je meer weten over de Dag van de Popquiz, kijk dan op www.dagvandepopquiz.nl.

INSCHRIJVEN

Meedoen gaat als volgt:

  • vul het formulier hieronder in. Dit hoeft maar eenmaal per team te gebeuren.
  • na het invullen ontvang je een e-mail met daarin de link voor de tickets. Koop je ticket(s).
  • ieder teamlid dient een ticket te hebben. Vergeet de ticketlink dus niet door te sturen naar je teamleden of koop direct alle tickets voor je gehele team.
  • het team kan uit minimaal twee en maximaal uit vijf personen bestaan.

Helaas is publiek (dat niet deelneemt aan de popquiz) niet toegestaan.  Ervaring heeft ons geleerd dat hier en daar uit enthousiasme toch wat antwoorden ontsnappen uit de monden van niet-deelnemers, en dat is natuurlijk niet helemaal de bedoeling ;).

De Dag van de Popquiz is uitverkocht; het maximale aantal teams is bereikt. Meedoen is niet meer mogelijk.

 

JEAN JACQUES OP HET STADSSTRAND
Volgende event