loading

KF'S POPQUIZ | UITVERKOCHT

Informatie Collapse

Voorverkoop
5,00
Deur
5,00
Datum
VR 27 DEC 2013
Open
20:00
Start
21:00

27 december is uitgeroepen tot de Dag van de Popquiz. En dat betekent niets minder dan de allereerste editie van KF’s POPQUIZ! Inmiddels zijn alle plekken gevuld en is het niet meer mogelijk om je in te schrijven.

Maak je borst alvast maar nat voor een avondvullend portie muzikaal entertainment. Tijdens KF’s Popquiz wordt je in vijf rondes ondervraagd rondes over de beste en de slechtste muziek van toen en nu. Het is simpel: het team dat de meeste antwoorden raak schiet, wint. Kies je teamleden dus zorgvuldig uit, op muziekkennis om precies te zijn. Minimaal aantal deelnemers voor een team is twee, max is vijf.

De presentatie is in handen van Henk Kanning. Deze man is bekend geworden als DJ bij het inmiddels ter ziele gegane doch legendarische Kink FM. Daarnaast heeft hij bij 3FM/3VOOR12 Radio werk verricht als producer en is hij actief als DJ bij de spirituele opvolger van Kink FM: Pinguin Radio, alwaar Henk een eigen show heeft.

Voor de inschrijvers:

Let op! Je inschrijving is pas definitief als je je inschrijving bevestigd hebt gekregen en in het bezit bent van een kaartje. Het kaartje koop je door de link te volgen die in het inschrijvingsmailtje staat. Elk teamlid moet een eigen kaartje hebben.

Zo. En dan is het tijd voor trainen… Alvast oefenen?

De Dag van de Popquiz komt uit de koker van Rock ‘n’ Roll Highschool dat al meer dan tien jaar succevol popquizzen organiseert in o.a. Rotown, Lowlands, Lezersfeest, IFFR, Eurosonic Noorderslag en zo ook de Popquiz Marathon lanceerde. Op deze 27e december kun je door het hele land met je team deelnemen aan dezelfde avondvullende popquiz, zo ook bij De Kroepoekfabriek. Wil je meer weten over de Dag van de Popquiz, kijk dan op www.dagvandepopquiz.nl.

DAG VAN DE POPQUIZ
Volgende event