loading

DANS EXPO

Informatie Collapse

Voorverkoop
4,00
Deur
6,00
Datum
ZA 18 APR 2015
Open
20:00
Start
20:30
Verwacht Einde
Tickets kopen

DANS EXPO is voor iedereen die van dansen houdt. Op zaterdag 18 april laten zeven Vlaardingse dansscholen en -groepen zich van hun beste kant zien tijdens deze avond vol verschillende optredens in diverse stijlen. 

Alle dansfans zijn van harte uitgenodigd! Of je nu gaat voor hiphop, streetdance, op ballet zit of ballroom dancing, al jaren lessen neemt of nog maar even. 1 ding is zeker, op deze avond wil je niet weg zijn gebleven! DANS EXPO showt voor ieder wat wils.

041B7008

Zeven Vlaardingse dansscholen en -groepen laten zien wat ze in huis hebben. De klassieke en de moderne uitvoeringen komen van de balletscholen. Zo treedt de Vlaardingse Balletschool, onder leiding van Annabel Judels en De Vlaardingse Balletakademie op. Voert Celtic Swing een Ierse dans uit. De dames van Bad Illusion, die wekelijks door Jessica Borsboom getraind worden in De Kroepoekfabriek, geven een ijzersterke show weg. Het CVJ Vlaardingen presenteert street dance groep: Still usDansschool Let’s Dance laat het publiek de fijne kneepjes van hiphop zien. En Dansschool DanceMasters & Party-Place Gast geeft op haar beurt een ballroom dancing show weg, van latin tot salsa!

DISCO! LET’S DANCE
Na zoveel dans te hebben gezien, is een danskriebel gegarandeerd. Je wilt niet langer kijken, nee je wilt ook dansen. Dus rond 22.15 wanneer de dansoptredens ten einde zijn is
het tijd om de beentjes te strekken en met de voetjes van de vloer te gaan tijdens de DISCO! Je wilt nog niet naar huis, je wilt dansendansendansendansen.

[print_gllr id=42245 display=short]

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gebruik maken van de Rabo-Korting?

  • Maak (via ticketverkoop) een account aan en geef even door aan ons via [email protected] dat je account is aangemaakt.
  • Wij markeren dan je account als Rabo-klant.
  • Vervolgens kun je je ticket met de Rabokorting online bestellen.
  • Er kan één keer per persoon per evenement Rabo-korting worden verstrekt.
  • Wanneer je voor een evenement meerdere kaart(en) zonder Rabokorting erbij wilt bestellen, is dit wel mogelijk.
  • Neem natuurlijk wel je pinpas mee naar het evenement.
  • Veel plezier!
JEAN JACQUES OP HET STADSSTRAND
Volgende event