loading

DANS EXPO

Informatie Collapse

Voorverkoop
3,00
Deur
5,00
Datum
VR 17 JAN 2014
Open
20:00
Start
20:30
Verwacht Einde
00:00
Tickets kopen

DANS EXPO is voor iedereen die van dansen houdt. Op vrijdag avond 17 januari laten zes Vlaardingse dansscholen en -groepen zich van hun beste kant zien tijdens deze avond vol verschillende optredens in diverse stijlen. 

Alle dansfans zijn van harte uitgenodigd! Of je nu gaat voor hiphop of streetdance, op ballet zit of op ballroom dancing, of je al jaren les hebt, pas danst of liever kijkt dan zelf de
dansschoenen aantrekt… DANS EXPO showt voor ieder wat wils!

Zes Vlaardingse dansscholen en -groepen laten zien wat ze in huis hebben. Zo treedt de Vlaardingse Balletschool, onder leiding van Annabel Judels, op met zowel een hiphop als een moderne choreografie. Demi Point geeft een ijzersterke streetdance show weg, net zoals de dames van Bad Illusion, die wekelijks door Jessica Borsboom worden getraind in De Kroepoekfabriek. Het CVJ Vlaardingen presenteert de dansgroep Still Us en Dansschool Let’s Dance komt met een Streetdance act voor kids en laat het publiek de fijne kneepjes van breakdance zien. Dansschool DanceMasters & Party-Place Gast geeft op haar beurt een ballroom dancing show weg, van latin tot salsa.

DISCO! LET’S DANCE
Op deze vrijdag openen de deuren om 20.00 uur en om 20.30 uur start de eerste show.
Rond 22.15 uur zijn alle dansoptredens ten einde. En dan… gaan de voetjes van de vloer tijdens de DISCO! Dus, nog lang niet naar huis maar dansendansendansen!

[print_gllr id=42245 display=short]

Helaas hebben we te maken met een technische storing. Daardoor is er het tijdelijk niet mogelijk om via de website kaartjes te kopen met online 50% Rabo-korting. Tot die tijd is het uiteraard wel mogelijk om gebruik te maken van de korting. Wil je kaartjes kopen met 50% Rabo-korting? Mail dan naar: [email protected]

Onze excuses voor het ongemak; we proberen dit mankement zo snel mogelijk op te lossen, zodat alles gewoon weer werkt…

BABY BELUSHI OP HET STADSSTRAND
Volgende event