loading

DANSWEDSTRIJD

Informatie Collapse

Voorverkoop
5,00
Deur
5,00
Datum
ZA 29 JUN 2013
Open
18:30
Start
19:00
Verwacht Einde
02:00
Tickets kopen

Heb jij altijd al eens willen dansen op een podium? Wees creatief, maak zelf een dans en doe op zaterdag 29 juni mee met de Danswedstrijd, georganiseerd door de Vlaardingse Balletschool in samenwerking met De Kroepoekfabriek. Of kom de dansers aanmoedigen als publiek. Het eerste jurylid is al bekend: Vivian Gomez Cardoso, finaliste van het laatste seizoen van het populaire tv-programma So You Think You Can Dance.

“Het is de bedoeling dat de deelnemers zelf een dans maken, muziek uitkiezen en eventueel een eigen kostuum ontwerpen. De nadruk van de wedstrijd ligt niet zo zeer op competitie, maar meer op het delen van een passie: dans!”, aldus Annabel Judels, eigenaresse en hoofddocente van de Vlaardingse Balletschool en organisator van de Danswedstrijd.

Iedereen met een passie voor dans mag meedoen en alle soorten dans en muziek zijn toegestaan. Je kunt alleen meedoen, met z’n tweeën of met een groep. Er zijn vier leeftijdscategorieën: van 4 tot en met 7 jaar, van 8 tot en met 11, van 12 tot en met 16 jaar en vanaf 17 jaar. In elke categorie zijn er drie prijzen te winnen. De dansers worden beoordeeld door een professionele jury. Het eerste jurylid is inmiddels bekend. Annabel Judels is er terecht trots opdat zij Vivian Gomez Cardoso, finaliste van het laatste seizoen van het populaire tv-programma So You Think You Can Dance, heeft weten te strikken.
Annabel Judels: “De Danswedstrijd is een mooie kans voor dansers van jong tot oud(er) om te kunnen optreden voor publiek, om zo een beeld te krijgen van waar ze staan. Ze leren ergens naar toe te werken op eigen kracht en hun creativiteit te gebruiken.”

De Vlaardingse Balletschool bestaat al ruim 50 jaar. Er wordt les gegeven in modern, jazz, hip-hop, streetdance, zumba, kinder- en peuterdans. Kernwaarden zijn: mensgerichtheid, plezier in dansen en met elkaar, serieus iets willen bereiken, persoonlijke aandacht en bewustwording van je lichaam.

Let op! De uiterste inschrijfdatum is verlengd! Je kunt je nog tot 18 juni a.s. opgeven, via: www.vlaardingseballetschool.nl

Voor dit evenement geldt geen Rabokorting.

JEAN JACQUES OP HET STADSSTRAND
Volgende event