loading

DE KRAAIEN

Informatie Collapse

Voorverkoop
11
Deur
13
Datum
VR 17 APR 2020
Open
20:30
Start
21:00
Genre
Hardstyle
Hiphop/ Rap
Nederlands
Pop
Rock
Top 40
Electro
Tickets kopen

Je favoriete rel-Hagenezen zijn terug! De Kraaien komen met een lading überfris nieuw materiaal en daar hoort een dito liveshow bij. Op vrijdag 17 april check je ze in De KF.

DE KRAAIEN

Duister, gevaarlijk, uniek, hard, recht door zee, absurd en alles met een knipoog: dat zijn De Kraaien in een notendop. In 2012 braken ze vanuit het niets door met de hit ‘Ik Vind Je Lekker’, scoorden ze een tweede hit met ‘Pechvogel’ en sindsdien zijn ze niet meer weg te denken. Samenwerkingen met onder andere Jack Parow en (iets recentelijker) Outsiders volgden en in 2016 was er een compleet album ‘Goud’.

De harde beats en eigenwijze, rauwe teksten in onvervalst Haags vind je nog steeds terug bij de urban underground formatie. Anno 2020 wordt het geheel aangevuld met rookbommen, visuals, live band, diverse artiesten features en strippers dan wel paaldanseressen. Altijd een verrassing wat je voorgeschoteld krijgt! Wel heb heb je garantie dat chaos op hoog niveau overheerst en stilstaan absoluut geen optie is. Zet je schrap en laat je meesleuren door het nieuwe geluid van De Kraaien!

 

Informatie

Voorverkoop
11
Deur
13
Datum
VR 17 APR 2020
Voorverkoop
11
Open
20:30
Start
21:00
Genre
Hardstyle
Hiphop/ Rap
Nederlands
Pop
Rock
Top 40
Electro
Tickets kopen
CARL PALMER BAND - 50 YRS OF EMERSON, LAKE & PALMER
Vorige event
KF ALLSTARS: 75 JAAR VRIJHEID
Volgende event