loading

DE KRAAIEN

REBELSE HAGENEZEN TERUG MET OVER-THE-TOP SHOW

Informatie Collapse

Voorverkoop
€ 12.00
Deur
€ 14.00
Datum
VR 8 OKT 2021
Open
20:30
Start
21:00
Verwacht Einde
Genre
Hiphop/ Rap
Pop
Tickets kopen

Je favoriete rel-Hagenezen zijn terug! De Kraaien komen met een lading überfris nieuw materiaal en daar hoort een dito liveshow bij. Op vrijdag 8 oktober check je ze in De KF.

DE KRAAIEN

Duister, gevaarlijk, uniek, hard, recht door zee, absurd en alles met een knipoog: dat zijn De Kraaien in een notendop. In 2012 braken ze vanuit het niets door met de hit ‘Ik Vind Je Lekker’, scoorden ze een tweede hit met ‘Pechvogel’ en sindsdien zijn ze niet meer weg te denken. Samenwerkingen met onder andere Jack Parow en (iets recentelijker) Outsiders volgden en in 2016 was er een compleet album ‘Goud’.

De harde beats en eigenwijze, rauwe teksten in onvervalst Haags vind je nog steeds terug bij de urban underground formatie. Anno 2021 wordt het geheel aangevuld met rookbommen, visuals, live band, diverse artiesten features en strippers dan wel paaldanseressen. Altijd een verrassing wat je voorgeschoteld krijgt! Wel heb heb je garantie dat chaos op hoog niveau overheerst en stilstaan absoluut geen optie is. Zet je schrap en laat je meesleuren door het nieuwe geluid van De Kraaien!

LET OP! Wij controleren onze bezoekers op een geldige QR-code aan de deur. Houd hier rekening mee wanneer je je ticket aanschaft. Verder verandert er niets aan je avond uit. Veel plezier alvast!

Line-up

Collapse
De Kraaien
De Kraaien

De Haagse formatie bracht in 2020 de single ‘De Uitvaert’ uit en werkte samen met onder andere Jack Parow en Outsiders. In 2019 stonden ze op Dutch Valley, Paaspop en in het Skatecafé. Elk liveoptreden van De Kraaien belooft chaos en een feestje.

Collapse
OOST WANTED
OOST WANTED

Oost Wanted vlamt! Dansbare, beukend, energiek en vernuftige teksten. Het rapduo dat al samenwerkte met Rico (die van Sticks) zal de zaal opwarmen.

JEAN JACQUES OP HET STADSSTRAND
Volgende event