loading

DE KROEPOEK ACADEMIE

Informatie Collapse

Voorverkoop
€ 71.50
Deur
€ 71.50
Datum
MA 4 NOV 2013
Open
19:00
Start
20:00
Verwacht Einde
21:30

Na drie eerdere reeksen in 2013, is het nu alweer tijd voor de vierde en laatste reeks workshops van 2013! Hieronder vind je alle informatie over deze workshops.

Voor veel workshops geldt: er is beperkt plek, dus wees er snel bij!

Data & Tijden
De workshops vinden plaats op maandagavonden, te weten:  4, 11, 18, 25 november en 2, 9 en 16 december. De laatste avond, 16 december, is de avond van de eindpresentatie. Deze is gratis toegankelijk voor publiek. Voor de DJ workshop is de eerste cursusavond op woensdag 6 november. De andere cursusavonden zijn wel op de data zoals hierboven beschreven.

De workshops vinden plaats van 20.00u tot 21.30u. Alle drie de cursussen vinden in een gemixte groep plaats: zowel beginners als gevorderden schuiven bij elkaar aan! Bij veel animo kan het zijn dat er elke avond een extra workshop plaats kan vinden. Hierover worden deelnemers dan speciaal geïnformeerd.

Photoshop
Een verse, nieuwe workshop die nu voor de tweede keer wordt gegeven! In deze workshop ga je aan de slag met Photoshop. Dit programma stelt je in staat de bizarste dingen te doen met beeldmateriaal. Alleen: hoe gebruik je het nu eigenlijk? Als Photoshop-nieuweling is dit je kans om de diepte in te duiken. Retoucheren, klonen, belichting.. alles komt voorbij. Onder leiding van professioneel fotografe en fervent Photoshopgebruiker Megin Zondervan leer je alle ins en outs kennen van het fenomeen Photoshop.

Voor deze workshop is een eigen laptop (met Photoshop, minimaal CS4) vereist.

N.B. Deze workshop is gericht op beginners.

Comedy
Helemaal vers van de pers, deze gloedjenieuwe workshop! In samenwerking met het Haags Comedy Festival organiseert De Kroepoekfabriek voor de eerste maal een comedyworkshop. Wat je je daarbij voor moet stellen? Nou, denk bijvoorbeeld aan gevoel voor timing, het schrijven van goede teksten en intelligente grappen, houding en performance. Alle do’s en don’ts komen voorbij! Onder leiding van professionele comedians ga je aan de slag: absoluut een zowel hilarische als leerzame ervaring!

DJ
Dit is inmiddels een ‘oude vertrouwde’; door grote vraag keert de zesdelige DJ workshop ook tijdens deze Kroepoek Academie weer terug. Onder begeleiding van de ervaren en altijd enthousiaste DJ Okkie maak je kennis met de belangrijkste DJ technieken. Afhankelijk van de groep (beginner of gevorderd) worden tijdens de eerste twee lessen de basistechnieken behandeld. Vervolgens ga je je meer verdiepen in het vak van DJ en breid je je kennis uit over de verschillende mogelijkheden, richtingen en stromingen. De laatste twee lessen gaan over het mixen van muzieksoorten en platen. Zo leer je onder andere welke songs goed en welke niet goed bij elkaar passen en waarom. Ook ga je oefenen op soepele en vette overgangen van het ene nummer naar het andere en hoe je dit zo goed mogelijk op de maat kunt doen. DJ Okkie geeft hierbij steeds zijn beste ‘tips & trics’…. Dus, zit er een DJ in je, twijfel dan niet en geef je snel op.

Zoals vermeld wordt de cursus verzorgd door DJ Okkie. Okkie Vijfvinkel is een zeer ervaren dj: hij heeft gedraaid in Nighttown, WATT, Dolhuis Dordrecht, Lowlands, Eurosonic/Noorderslag, Rotown en natuurlijk De Kroepoekfabriek, waar hij onder andere het dansfestijn Onbeperkt inhoud geeft. Daarnaast is hij ook actief op Radio Rijnmond en teert hij inmiddels op maar liefst 20 jaar draai-ervaring.

N.B. Deze workshop is zowel voor beginners als gevorderden! De eerste cursusavond voor DJ-en is op woensdagavond 6 november van 20.00 uur tot 21.30 uur.

 

Prijs
De prijs van een workshop bestaande uit zes lessen en een eindpresentatie bedraagt 70 euroDeelname aan de comedyworkshop kost 140 euro. De workshops vormen een aaneengesloten geheel, tussentijds instromen is daarom helaas niet mogelijk. Betaling dient vooraf plaats te vinden. Dit kan via de website (via iDeal).

Ben je enthousiast en wil je je graag opgeven? Vul dan hieronder het inschrijfformulier in!

JEAN JACQUES OP HET STADSSTRAND
Volgende event