loading

THE DEAF

Informatie Collapse

Voorverkoop
12,00
Deur
14,00
Datum
ZA 20 DEC 2014
Open
20:30
Start
21:00
Verwacht Einde
02:00
Tickets kopen

Eén van de meest energieke, wilde en opwindendste rock ‘n ‘roll bands van Nederland heeft een nieuw album en gaat weer op tour. En die tour gaat ook langs Vlaardingen. Op zaterdag 20 december 2014 staat The Deaf in De Kroepoekfabriek. Rock ‘n ‘Roll ga je krijgen!

Live is The Deaf nog steeds één van de meest energieke, wilde en opwindendste rock ‘n ‘roll bands die ons kleine landje rijk is. Ook dit keer weet The Deaf weer een aantal prachtige catchy garagepoprock songs uit de mouw te schudden. Iets traditioneler dan voorheen, maar de wilde haren zitten er gelukkig nog aan.

In augustus 2007 werd The Deaf opgericht door Spike van Zoest (Di-rect) , KitCarrera (Abstent Minded) en MissFuzz (ReBelle and Splendid). Na drie jaar te hebben gespeeld in alle uithoeken van Nederland versterken de drie Hagenezen in 2010 hun band met Magere Mau (also known of Organisms). In September 2012 ging het KF-dak er al af. Eén ding is zeker, ook deze avond wordt knallen!

ROBBING BANKS
Koop je een kaartje voor The Deaf, krijg ja daar gratis en voor niets Robbing Banks bij. De is de band met daarin maar één bandlid: Robin van Saaze uit Utrecht. In de rauwe sound is terug te horen dat Van Saaze zijn sporen verdiende met de complexe indiepop van Taxi to the Ocean en de stoner rock van Drive Like Maria. Nu is hij de gitarist, drummer, zanger, producer en platenbaas van zijn eigen band en dan klinkt alles precies zoals hij het zelf wil. Wat je dan krijgt, moet misschien ‘garage pop’ heten; overstuurde, krachtige en ijzersterke liedjes. Komt dat zien, komt dat horen!

AFTERPARTY: STICKERAVOND
MET DJ-COLLECTIEF DAVE GROHL & THE TOPLESS DJ’S
Op Stickeravond is plakken winnen, voor extra dansplezier. Plak de naamsticker op van je favoriete artiest. Hoor je de artiest voorbij komen, meld je dan bij de dj’s en je krijgt een gratis shotje. Als dat geen feest is!
DJ-collectief Dave Grohl & the Topless DJ’s draaide dit festivalseizoen al op Down The Rabbit Hole, Zwarte Cross, Motel Mozaique, Solar en Stone Rock en nu komen ze naar de Kroepoekfabriek met hun Stickeravond. Het collectief is niet eenkennig en heeft een hekel aan hokjes- en blokjesdenken, dus je kunt alles verwachten. Ze draaien van hot naar her en van de hak op de tak door alle genres en decennia, met als rode draad dat alle nummers zeer geschikt zijn om op te dansen. U vraagt niks, zij draaien!

dg-85x55

Gebruik maken van de Rabo-Korting?

  • Maak (via ticketverkoop) een account aan en geef even door aan ons via [email protected] dat je account is aangemaakt.
  • Wij markeren dan je account als Rabo-klant.
  • Vervolgens kun je je ticket met de Rabokorting online bestellen.
  • Er kan één keer per persoon per evenement Rabo-korting worden verstrekt.
  • Wanneer je voor een evenement meerdere kaart(en) zonder Rabokorting erbij wilt bestellen, is dit wel mogelijk.
  • Neem natuurlijk wel je pinpas mee naar het evenement.
  • Veel plezier!
MOLLY PARDEN OP HET STADSSTRAND
Volgende event