loading

DEELDER EN VAN DER LEK

Informatie Collapse

Voorverkoop
€ 13.50
Deur
€ 16.50
Datum
ZA 9 FEB 2019
Open
20:30
Start
21:00
Verwacht Einde
02:00
Tickets kopen

Zaterdag 9 februari komt de nachtburgemeester van Rotterdam zijn favoriete genre vertegenwoordigen in De KF: jazz! Samen met Boris van der Lek brengt Jules Deelder een combinatie van jazzstukken met mooie verhalen en gedichten.

DEELDER EN VAN DER LEK

Jules Deelder heeft geen introductie nodig: wie kent hem niet?! Zijn gedicht ‘Voor Ari’ beslaat nota bene de muur van het fietspad in de Beneluxtunnel. Naast zijn voorliefde voor Sparta heeft hij ook een voorliefde voor jazz. En dat is precies wat hij naar De KF zal brengen samen met Boris van der Lek.

Al 32 jaar lang spelen Jules en Boris samen, recentelijk nog in de formatie de Deeldeliers. Van der Lek zelf is ook geen onbekende. Hij speelde als tenorsaxofonist al samen met Herman Brood, Golden Earring en The Houdini’s. Daarnaast stond Van der Lek als 18-jarige al op North Sea Jazz! De andere bandleden, naast Jules Deelder (vocalen & slagwerk) en Boris van der Lek (tenorsax), zijn: Peter Wassenaar (contrabas), Cok van Vuuren (gitaar) en Arend Niks (slagwerk). Recentelijk hebben Deelder en Van der Lek het album ‘Jazz’ uitgebracht, een mooi voorproefje!

JAZZ CIRCUS

Als kers op de taart brengt Jazz Circus vooraf aan het optreden van Deelder en Van der Lek een DJ. Een zeer aangename opwarmer. Na het optreden draait Jazz Circus nog door met dansbare jazz met DJ en saxofonist. Alle reden dus om lekker te blijven hangen!

JEAN JACQUES OP HET STADSSTRAND
Volgende event