loading

DIA DE MUERTOS: LOS PAJA BRAVA + BANANA SAVANNAH

Informatie Collapse

Voorverkoop
€ 10.50
Deur
€ 13.50
Datum
VR 26 OKT 2018
Open
20:30
Start
21:00
Verwacht Einde
02:00
Tickets kopen

Ook heimwee naar het Zomerterras? Wij wel! Daarom organiseren we samen met het Zomerterras en Radar Agency deze knaller van een throwback op vrijdag 26 oktober tijdens Dia de Muertos. Zomerterras oudgediende Los Paja Brava treedt op, samen met de Rotterdamse superfunk van Banana Savannah. Baila!

LOS PAJA BRAVA

Je zou het niet zeggen als je de muziek hoort, maar Los Paja Brava heeft de thuisbasis in Rotterdam. Hun Spaanstalige mix van cumbia, ska en rock is een ware feestmachine gebleken. De muzikantren komen uit allerlei muzikale hoeken, van klassiek en jazz tot rock. Bonken aan energie, ritme en goede vibes!

 

Banana Savannah

Banana Savannah is de meest verse groovemachine uit het mooie Rotterdam. Invloeden van artiesten als Curtis Mayfield, The Meters en Parliament-Funkadelic hdebben zich genesteld in de fijne geluiden van deze funkband. Hun eigentijdse kijk op funk uit de seventies voelt fris aan en staat bol van de positieve energie. Dat wordt opgemerkt: Banana Savannahs achterban groeit en de band treedt steeds vaker op.

 

DJ: Frank TomeÏ

Dé man, motor en bedenker van het Zomerterras. Wél in het bezit van een Gouden Haring vanwege zijn harde werk, maar, zo beseften we op De KF: nooit achter de draaitafel gezien. En dat voor iemand met zo’n enorme kennis van muziek die elk jaar een te gek Zomerterras programmeert. Hoog tijd dus om The Frank zelf eens de plaatjes te laten draaien. Ska, reggae, mestizo, ska en cumbia: dat belooft een tropisch feestje.

Visuals ‘Dia de Muertos’

Het event is meer dan alleen muziek! Ook zijn er visuals te zien van Jamie Nee, in een onmiskenbaar Mexicaans Dia de Muertos sausje.

JEAN JACQUES OP HET STADSSTRAND
Volgende event