loading

DJ WORKSHOP KIDS (7 -12 jaar)

DJ WORKSHOP KIDS

Informatie Collapse

Datum
WO 1 JUN 2022
Open
14:45
Start
15:00
Verwacht Einde
17:15
Tickets kopen

Wil jij ook DJ worden? Kom dan naar de DJ workshop bij Kroepoekfabriek in Vlaardingen, georganiseerd door DJ Producer School. Tijdens deze te gekke DJ workshop voor kinderen van 7 tot en met 12 jaar leer jij de basic skills van het dj’en. Je gaat scratchen, mixen en beatmatchen. Wat betekenen alle knoppen? Hoe tel ik de maat? Hoe mix ik twee nummers in elkaar? Je leert het allemaal!

Iedereen krijgt de beschikking over een eigen Numark dj-set. Ook krijg je les van echte dj’s. De DJ Workshop voor kids duurt ongeveer een uur, dus tijd genoeg om te spelen met de knoppen van de set en goed te oefenen. Aan het einde gaan zelfs de voetjes nog even van de vloer en misschien draai jij wel je eigen dj-set! Er zijn twee blokken, het eerste blok is van 15:00 tot 16:00, het tweede blok van 16:15 tot 17:15.

 Opmerking voor ouders/begeleiders

De locatie is gemakkelijk bereikbaar en voorzien van voldoende parkeerplaatsen. Ouders kunnen helaas niet bij de kids blijven tijdens de workshop. Maar er is voldoende te doen in de omgeving terwijl uw kind zich vermaakt bij de dj-workshop.

Tijdens de workshop is er voor de kinderen geen gelegenheid om wat te drinken. Wij raden daarom aan voorafgaande aan de workshop wat te drinken.

JEAN JACQUES OP HET STADSSTRAND
Volgende event