loading

DOPE D.O.D.

Informatie Collapse

Voorverkoop
12,50
Deur
14,50
Datum
VR 6 SEP 2013
Open
20:30
Start
21:00
Verwacht Einde
02:00
Tickets kopen

DOPE D.O.D. live optreden in De Kroepoekfabriek. Belooft een vet concert te worden. Zorg dat je erbij bent op 6 september! Dit is meer dan een Nederlandse band die probeert door te breken in de internationale scene. Dit is een internationale band die toevallig blijkt te opereren vanuit de Lage Landen. DOPE D.O.D. is dé Groningse hiphop crew; een op z’n minst markant te noemen hiphop-trio. De band onderscheidt zich door sterke teksten in combinatie met agressieve beats; een sferische spanning domineert zowel in de muziek als performance.

Check hier de nieuwste videoclip van DOPE D.O.D.

De naam DOPE D.O.D. is een soort van samenvoeging van MC Dopey Rotten (DOPE) en Skits Vicious & Jay Reaper (Duo of Darkness). Deze drie uitgesproken karakters hebben zich verenigd, waarbij hun kracht is dat ze juist wel volkomen zichzelf zijn gebleven. Ze vormen een front, maar zijn zeer zeker geen eenheidsworst. Dat wordt direct duidelijk tijdens hun live shows. Het geluid van DOPE D.O.D. laat zich het best omschrijven als een nieuwe soort hardcore hiphop met klassieke hiphop elementen en Europese elektronische klanken. Hoe dan ook, bij live shows gaat het publiek standaard helemaal, maar dan ook helemaal los op deze mix van dubstep, drum ’n bass, rave and hip hop. Zorg dat je erbij bent op 6 september…

Support is NUL7NEGEN, ook wel bekend als N7N. Deze hiphopcrew uit Zoetermeer bestaande uit MC’s Spinal, Mortier en Ill Material is opgericht in 2000 en heeft in de loop der jaren door het hele land opgetreden. De MC’s rijmen graag hard, met een duidelijke visie over de dingen die spelen in hun leven en in de maatschappij. Hoe dit klinkt? Luister NUL7NEGEN op Spotify!

Maak je gebruik van de 50% Rabo-korting? Neem je pinpas mee naar het concert van DOPE D.O.D., er kan om gevraagd worden.

DE VAART OP HET STADSSTRAND [GEANNULEERD]
Volgende event