loading

DR. LEKTROLUV PRESENTS: ELEKTRIK WORLD

Informatie Collapse

Voorverkoop
€ 9.50
Deur
€ 13.50
Datum
VR 30 NOV 2018
Open
23:00
Start
23:00
Verwacht Einde
05:00
Minimumleeftijd
18
Tickets kopen

We schrijven hierbij een recept uit: vrijdag 30 november, Dr. Lektroluv in De Kroepoekfabriek! De Dokter komt niet alleen, ook electroheld Mason komt mee én we openen een tweede area met meer.

Dr. Lektroluv

De groengemaskerde Belgische dokter is al jarenlang een legende en heeft altijd in de frontlinie van de electro en electroclash geopereerd. Met de komst van zijn cd-boxcompilatie ‘Elektrik World’ staat de electro opnieuw op de kaart. Boys Noize, Tiga, Miss Kittin.. alle classic electroplaten staan erop en daarmee is Elektrik World de ultieme collectie. Deze avond staat dus bol van de betere beukplaten uit een breed scala aan dance!

Mason

Dr. Lektroluv brengt ook crowdpleaser Mason mee, die je kent van zijn hit Exceeder uit 2006. Verder tref je in de zaal Joris R en Slavvie aan, locals die als jarenlange fanatieke electrofans een flinke bak ervaring hebben.

Area 2: hosted by Schiebiza

De rookruimte is heter dan ooit en voor deze gelegenheid omgebouwd tot tweede area. Ben Kenobi, Koudio, Niko Dadiani en Vinnie Mikra (Sally Traxx) draaien gedurende de nacht stomende nu-disco, electro, techno en house

Informatie

Voorverkoop
€ 9.50
Deur
€ 13.50
Datum
VR 30 NOV 2018
Locatie
De Kroepoekfabriek
Open
23:00
Start
23:00
Verwacht einde
05:00
MINIMUMLEEFTIJD: 18
Tickets kopen
JEAN JACQUES OP HET STADSSTRAND
Volgende event