loading

DRUMBASSADORS

Informatie Collapse

Voorverkoop
10,00
Deur
12,50
Datum
VR 4 OKT 2013
Open
19:00
Start
19:30
Verwacht Einde
21:30
Tickets kopen

Drum Department Rotterdam en De Kroepoekfabriek organiseren – wederom – gezamenlijk een drum clinic. Op vrijdag 4 oktober geven de Drumbassadors, ofwel René Creemers en Wim de Vries, een speciale clinic in De Kroepoekfabriek. Een unieke kans voor drummers én liefhebbers, om deze twee van dichtbij in intieme setting live aan het werk te zien.

Na jaren als sessieband- en solodrummers te hebben opgetreden, besloten René Creemers en Wim de Vries dat samen drummen nog leuker is. Sinds 2000 vormen zij de Drumbassadors.

Deze twee drummers voelen en vullen elkaar perfect aan. De muzikale achtergronden en invloeden van Wim en René lopen sterk uiteen. In de ruim dertien jaar dat zij samen drummen, is die brede basis inmiddels is uitgegroeid tot een muzikale, creatieve en virtuoze show waar ook talrijke niet-drummers steeds van blijken te genieten.
Contact met het publiek is een belangrijk item en daarbij wordt een beetje show niet geschuwd… stickwirling, rap; you name it en de Drumbassadors schudden het zo uit de mouw.

Stilistisch gezien combineren The Drumbassadors Europese, Afrikaanse en Amerikaanse grooves en raps, sounds en loops op geheel eigen wijze. Een clinic van dit drumduo is een enorme uitspatting aan aan klanken, kleuren, ritmes en melodieën, composities, spectaculaire virtuositeit en humor. Een ervaring die je niet snel zult vergeten, dat beloven wij plechtig…

Houd je van catchy poprock? Dan mag je, als je naar dit evenement bent geweest, gratis naar Princeton! Deze treden op na de Drumbassadors. 

Bij dit evenement geldt de Rabo-korting niet.  

BABY BELUSHI OP HET STADSSTRAND
Volgende event