loading

DRUMCLINIC BENNY GREB

Informatie Collapse

Voorverkoop
10,00
Deur
12,50
Datum
ZA 11 MEI 2013
Open
19:00
Start
19:30
Verwacht Einde
21:00
Tickets kopen

http://youtu.be/wvBRTHxsXCw

Rotterdam Drum Department en De KF presenteren: een drumclinic door niemand minder dan drumlegende Benny Greb! Dit is dé kans om deze inspirerende drummer live en van dichtbij aan het werkt te zien. Iedereen is welkom, drummer of geen drummer, beginner en (ver) gevorderd.

Als zesjarige kroop Benny Greb voor het eerst achter het drumstel. Hij leerde zichzelf de basis, maar koos uiteindelijk toch voor een professionele voltijdstudie en volgde hij lessen bij verschillende gerenommeerde muziekscholen in Dinkelsbühl en Hamburg in Duitsland.

Het vloeiende en muzikaal verfijnde drumwerk van Benny Greb is stijlvol en modern en zeer herkenbaar. Hij inspireert veel muzikanten en heeft, niet zonder reden, inmiddels een status van wereldklasse bereikt. Benny Greb speelt en speelde samen met onder meer het Duitse Stoppok en het Ron Spielman Trio en mer diverse jazzensembles en zijn eigen Benny Greb Brass Band. Benny heeft bovendien een aantal fijne soloalbums op zijn naam staan, die hij zelf inspeelt en in eigen beheer opneemt.

De drumclinics van Benny Greb zijn zeer gewaardeerd en, wereldwijd, razend populair. Deze clinic in De Kroepoekfabriek vormt voor muzikanten en liefhebbers een unieke kans om deze held in levende lijve zijn kunsten te zien vertonen. Er is een beperkt aantal kaarten beschikbaar; wees er dus snel bij en zorg dat je dit niet mist!

Maak je gebruik van de 50% Rabo-korting? Neem je pinpas mee naar het concert, er kan om gevraagd worden.

JEAN JACQUES OP HET STADSSTRAND
Volgende event