loading

DRUMCLINIC TIM ALEXANDER (PRIMUS)

Informatie Collapse

Voorverkoop
11,50
Deur
14,00
Datum
ZO 14 JUN 2015
Open
15:30
Start
16:00
Verwacht Einde
17:30
Tickets kopen

In samenwerking met Rotterdam Drum Department

Niemand minder dan Tim ‘Herb’ Alexander (Primus, Puscifer, A Perfect Circle) geeft op zondag 14 juni een drumclinic in De Kroepoekfabriek. Het is de eerste keer dat Alexander in Nederland een clinic geeft. Dé kans om deze legendarische drummer van dichtbij aan het werk te zien en hem al je vragen te stellen.

https://youtu.be/RIJdtTJK65I

De meeste mensen zullen Tim Alexander kennen van zijn onnavolgbare drumwerk op Primus-pareltjes zoals Suck on This, Frizzle Fry, Sailing the Seas of Cheese en Tales from the Punchbowl.

Hij maakte in het begin deel uit van A Perfect Circle, drumde bij het andere project van Maynard James Keenan, Puscifer, en zat een tijd bij de welbekende blauwe mannen van Blue Man Group. Nadat hij daarna een tijd van het toneel verdween, is hij nu weer terug, en wel op het oude nest: Primus. Met Primus maakte hij een nieuwe plaat en is hij momenteel op wereldtournee. Drum Magazine kende hem in april zelfs twee Drummies Awards toe, één voor Drummer of the Year en één voor Alternative Rock Drummer.

Zondag 14 juni heb je de zeldzame kans om deze inspirerende drummer van dichtbij aan het werk te zien. Gezien de verwachte drukte is het aan te raden je tickets snel aan te schaffen.

Gebruik maken van de Rabo-Korting?

  • Maak (via ticketverkoop) een account aan en geef even door aan ons via [email protected] dat je account is aangemaakt.
  • Wij markeren dan je account als Rabo-klant.
  • Vervolgens kun je je ticket met de Rabokorting online bestellen.
  • Er kan één keer per persoon per evenement Rabo-korting worden verstrekt.
  • Wanneer je voor een evenement meerdere kaart(en) zonder Rabokorting erbij wilt bestellen, is dit wel mogelijk.
  • Neem natuurlijk wel je pinpas mee naar het evenement.
  • Veel plezier!

 

– See more at: https://kroepoekfabriek.nl/programma/bakkerlutzband/#sthash.WsrC4x71.dpuf

JEAN JACQUES OP HET STADSSTRAND
Volgende event