loading

DRUMCLINIC ROBERT SPUT SEARIGHT (SNARKY PUPPY)

Informatie Collapse

Voorverkoop
€ 10.50
Deur
€ 13.00
Datum
DI 1 NOV 2016
Open
20:30
Start
21:00
Verwacht Einde
01:00
Tickets kopen

Op dinsdag 1 november presenteren Rotterdam Drum Department en De Kroepoekfabriek: een drumclinic van Robert ‘Sput’ Searight, ook wel bekend van de New Yorkse band Snarky Puppy. Dit is een unieke kans, voor drummers én liefhebbers, om deze live van dichtbij aan het werk te zien en je vragen te stellen.

Als drummer zijnde is het niet de vraag of je hier bij wil zijn, maar hoe snel je je kaartje kan kopen. Ken jij Robert ‘Sput’ Searight? Hij is een van de invloedrijkste drummers en producers op het moment als het om moderne muziek gaat.

Als je hem nog niet kent, hierbij wat wapenfeitjes. Op zijn achttiende had hij al een Grammy op zak met zijn band God’s Property, gezien zij hiermee de wereld van de Gospelmuziek compleet op zijn kop hebben gezet. Hij heeft een eigen label RSVP (Robert Searight Virtuoso Project) en werkt met grote artiesten als Justin Timberlake, Snoop Dogg, Celine Dion en Timbaland. Het is trouwens niet dat deze man alleen steengoed kan drummen en een label kan managen, hij speelt ook nog keyboard en is een waanzinnige producer. Zijn plannen voor 2016? Drumclinics (zoals deze) geven, een nieuw album met Snarky Puppy uitbrengen en zijn eigen label verder uitbreiden.

In deze drumclinic is er ruimte om te leren, te vragen en natuurlijk beter te worden! Gezien de verwachte drukte is het aan te raden je tickets snel aan te schaffen en de voorpret alvast te laten beginnen!

maxresdefault
JEAN JACQUES OP HET STADSSTRAND
Volgende event