loading

ELLE BANDITA

Informatie Collapse

Voorverkoop
10,00
Deur
12,00
Datum
ZA 25 OKT 2014
Open
20:30
Start
21:00
Verwacht Einde
02:00
Tickets kopen

Op 25 oktober komt Elle Bandita De Kroepoekfabriek voorzien van de nodige dosis rock met de hoofdletter R. Met het Rotterdamse GOLD als support.

http://youtu.be/P7XFc6flp4Q

Na zo’n vier jaar brengt Elle Bandita weer eens een bezoekje aan het Vlaardingse. Toen stond zij op het Loggerfestival. Nu is ze terug, en ze neemt een keiharde, doorgewinterde band mee, bestaande uit (ex-)leden van o.a. The Devil’s Blood, San Andreas, Malkovich en The New Media.

Sommige mensen zijn geboren om op een podium te staan. Elle is er één van. Vanaf haar 13e terroriseerde de Nederlandse podia al met haar gitaar en na het versterken van bands als Bad Candy en The Riplets bracht ze in 2005 haar eerste solo-EP uit. Toen nog gewapend met alleen een Flying V-gitaar, een drumcomputer en een 4-sporen taperecorder. Haar in 2009 op PIAS uitgebrachte album Queen of Fools zorgt voor 170 shows in 180 dagen waaronder een tour van twee weken door Amerika (o.a. SXSW in Austin TX) en een show op het Britse ‘The Great Escape’ festival.

Het werk van haar nieuwe (titelloze, of gelijknamige) plaat is – voorzichtig gezegd – dynamischer, volwassener en muzikaler dan wat ze ooit heeft laten horen. Er is nu misschien ruimte voor een zachte noot, maar zoals altijd blijft ze genadeloos.

GOLD
GOLD is een moderne heavy rockband. Niet zozeer de sound, maar juist de songs zijn zwaar. Dit vijftal uit Rotterdam legt de nadruk op vorm en inhoud en waarbij de instrumenten worden gebruikt als expressiemiddel. Het debuut album ‘Interbellum’ is volgens eigen zeggen een monument van deze tijd en haar neerwaarste maatschappij…
Kom op 25 oktober naar De KF en laat je overvallen en verwonderen. Gebruik maken van de Rabo-Korting?

  • Maak (via ticketverkoop) een account aan en geef even door aan ons via [email protected] dat je account is aangemaakt.
  • Wij markeren dan je account als Rabo-klant.
  • Vervolgens kun je je ticket met de Rabokorting online bestellen.
  • Er kan één keer per persoon per evenement Rabo-korting worden verstrekt.
  • Wanneer je voor een evenement meerdere kaart(en) zonder Rabokorting erbij wilt bestellen, is dit wel mogelijk.
  • Neem natuurlijk wel je pinpas mee naar het evenement.
  • Veel plezier!

 

JEAN JACQUES OP HET STADSSTRAND
Volgende event