loading

FIGHTERS AGAINST CANCER – BENEFIET

Informatie Collapse

Voorverkoop
€ 13.00
Deur
€ 13.00
Datum
VR 14 OKT 2016
Open
20:30
Start
21:00
Verwacht Einde
02:00
Tickets kopen

Op vrijdag 14 oktober organiseert Roparunteam Fighters Against Cancer een benefiet in De Kroepoekfabriek. Dit team bestaat uit 23 enthousiaste mensen die samen in teamverband als gezonde mensen deelnemen aan de Roparun in 2017.

De Roparun is een non-stop estafette van ruim 520 kilometer vanuit Parijs of Hamburg naar Rotterdam.

Om zoveel mogelijk geld bij elkaar te krijgen organiseren de Fighters Against Cancer diverse acties, waarna ze dit aan de organisatie van Roparun schenken. Deze keer is het een benefiet, waarbij De Waanzin en Ceaseless zorgen voor lekker gedans op de hits van toen en nu. Alle opbrengsten gaan naar een goed doel en helpen mee om deze verschrikkelijke ziekte te behandelen.

Het motto van de Roparun is: “Leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven” Iedereen in het team werkt met evenveel passie en plezier aan de diverse acties mee om de daadwerkelijke run tot een succes te maken. Kom naar deze leuke avond en steun ze, ze hebben jouw hulp hard nodig!

De Waanzin en Ceaseless
De Waanzin omhelst een frisse mix van pop, rock, reggae en een vleugje country, gestoeld op een leest van goudeerlijke, uiterst gevatte Hollandse teksten. Ze maken steeds meer naam in de omgeving vanwege deze lekkere sound.

Ceaseless is een enthousiaste, ambitieuze band. Ze spelen een gevarieerd repertoire met daarin eigen liedjes en covers. De band bestaat sinds september 2015 en bestaat momenteel uit 4 muzikanten. Komt dat zien! 

 

BENEFIET ROPARUN logo
JEAN JACQUES OP HET STADSSTRAND
Volgende event