loading
Uit-
verkocht

FLOYD FLOWER PROJECT

Informatie Collapse

Voorverkoop
Uitverkocht
Deur
Uitverkocht
Datum
ZA 9 DEC 2017
Open
20:30
Start
21:00
Verwacht Einde
02:00
Uitverkocht

Op deze zaterdag 9 december herbeleven we de muziek van Pink Floyd in een hele bijzondere setting. Floyd Flower Project is een volledig Vlaardingse formatie, ontstaan uit een weddenschap, die inmiddels bestaat uit dertien man en streeft naar een perfecte weergave van het Pink Floyd-geluid.

WEDDENSCHAP

Allereerst: die weddenschap. Vader Jan bood Bo Singerling, initiatiefnemer van het project, de hand van zijn dochter Marjolein aan op een voorwaarde: een volwaardig tribute aan Pink Floyd voor een groot publiek. Hoewel Bo en Marjolein het er over eens zijn niet te willen trouwen en Bo de hand dus weigerde, heeft hij de uitdaging tot een geven van tribute wel aangenomen!

OVER FLOYD FLOWER TRIBUTE

Vervolgens zijn diverse muzikanten gevraagd deel te nemen, die Bo veelaal kende uit het lokale circuit en de coversessies (KF Allstars) die regelmatig plaatsvinden in De Kroepoekfabriek. Inmiddels bestaat de band uit toetsenisten Jan de Bloeme, Marjolein de Bloeme en Pim Gout, drummer Bo Singerling, gitaristen Omar Niamud, Maarten Gotmers en Andrew Denker, bassist Marco Vogler en saxofoniste Evelien Vogler. Bert Vink, Mynko de Graaf, Evelien Leijtens en Richard Huigen nemen de zang voor hun rekening. Een band met muzikanten die stuk voor stuk hun sporen hebben verdiend.

Nu stond Pink Floyd niet alleen bekend om hun muziek. Live was een concert van Pink Floyd niets minder dan een ongekend visueel spektakel. Ook daar wordt voor gezorgd! Met medewerking van zowel een professioneel licht- en geluidsbedrijf als andere partijen wordt alles op alles gezet om er een totaalbeleving van te maken.

Het volledige oeuvre van Pink Floyd ‘shinet’ deze avond: zowel de vroege tracks van ‘Piper at the Gates of Dawn’, het geniale Dark Side of The Moon en natuurlijk The Wall komen voorbij. Het zou Pink Floyd echter geen recht doen om tracks van de andere dertien (!) albums links te laten liggen.

Informatie

Voorverkoop
Uitverkocht
Deur
Uitverkocht
Datum
ZA 9 DEC 2017
Locatie
De Kroepoekfabriek
Open
20:30
Start
21:00
Verwacht einde
02:00
Uitverkocht
JEAN JACQUES OP HET STADSSTRAND
Volgende event