loading

THE FORTUNATE SONS

Informatie Collapse

Voorverkoop
10,00
Deur
12,00
Datum
VR 19 SEP 2014
Open
20:30
Start
21:00
Tickets kopen

Op vrijdag 19 september herleven in De Kroepoekfabriek de gouden tijden van de late jaren zestig en jaren zeventig met Creedence Clearwater Revival tributeband The Fortunate Sons. 

The Fortunate Sons vinden dat het C.C.R. repertoire niet verloren mag gaan en vooral live moet worden genoten en hebben zich daarom zich ontpopt als trefzekere vertolkers van hun helden.

Inmiddels hebben The Fortunate Sons in binnen -en buitenland een stevige live reputatie opgebouwd. De in juni 2009 verschenen CD “Live in Europe” vormt het sfeervolle visitekaartje van de unieke live-energie van The Fortunate Sons.

Proud Mary, Who’ll StopThe Rain, Bad Moon Rising, I put A Spell On You; Dit is slechts een kleine greep uit de lange rij onverwoestbare klassiekers die Creedence Clearwater Revival op haar naam heeft staan. Met hun karakteristieke geluid en hun pakkende songs wisten John Fogerty en zijn mannen een tijdloze soundtrack voor een tijdperk en generatie neer te zetten.
Zanger en gitarist Toon Eppink komt met zijn bulderende stemgeluid en zijn energieke performance akelig dicht in de buurt van C.C.R. frontman John Fogerty. Voeg daaraan de de weergaloos strak swingende ritmesectie van Marco Oonincx op bas en Ipo van Drooge op drums toe en hun tribute to C.C.R. wordt een groot dampend, stampend en stomend feest.

Je waant je zo in de swamps van Louisiana.

 

Gebruik maken van de Rabo-Korting?

  • Maak (via ticketverkoop) een account aan en geef even door aan ons via [email protected] dat je account is aangemaakt.
  • Wij markeren dan je account als Rabo-klant.
  • Vervolgens kun je je ticket met de Rabokorting online bestellen.
  • Er kan één keer per persoon per evenement Rabo-korting worden verstrekt.
  • Wanneer je voor een evenement meerdere kaart(en) zonder Rabokorting erbij wilt bestellen, is dit wel mogelijk.
  • Neem natuurlijk wel je pinpas mee naar het evenement.
  • Veel plezier!

 

 

 

 

 

RAY FUEGO
Volgende event