loading
Uit-
verkocht

FRANK SINATRA, A NIGHT IN NEW YORK

EEN MUZIKAAL THEATERCOLLEGE DOOR VERHALENVERTELLER RIK BOUMAN

Informatie Collapse

Voorverkoop
Uitverkocht
Deur
Uitverkocht
Datum
ZO 4 FEB 2024
Open
14:30
Start
15:00
Verwacht Einde
Genre
Blues & Jazz
Pop
60's
Tribute
Uitverkocht

Op zondag 4 februari staat ‘Frank Sinatra, A Night in New York’ op het podium in De Kroepoekfabriek! Laat je meeslepen door het muzikaal theatercollege van verhalenverteller Rik Bouman, waarbij de magische Sinatra-nummers gezongen worden door een gelegenheidsformatie, speciaal opgericht voor dit muzikale college. Verwacht een unieke mix van legendarische muziek en opzienbarende Sinatra verhalen.

Frank Sinatra
Frank Sinatra is een van de grootste popidolen uit de 20e eeuw, onder andere bekend van  “My Way”, “Fly Me to the Moon” & “Strangers in the Night”. Omdat zijn stem zo charismatisch en krachtig is, maar tegelijk nostalgisch en teder, verwierf hij al snel de bijnaam ‘The Voice’. Naast zanger was Sinatra ook getalenteerd acteur. HIj speelde onder andere in “From Here to Eternity”, “The Man with the Golden Arm” & “The Manchurian Candidate”. In zijn leven werd hij 31 keer genomineerd voor een Grammy Award, een prijs die hij maarliefst 9x in de wacht heeft gesleept. Daarnaast won hij 3 Emmy’s, 3 Golden Globes en 2 Oscars. Hij werd er zijn hele carriére van beschuldigd banden te houden met de maffia en het criminele milieu, en werd zelfs door de FBI onderzocht vanwege deze louche contacten. Tegelijkertijd was Frank Sinatra een periode in zijn leven goed bevriend met John F Kennedy, de man die later president van de U.S.A. zou worden. Kortom; een interessante man over wie veel te vertellen valt.

Rik Bouman
De productie wordt bedacht, uitgevoerd en gepresenteerd door Vlaardinger Rik Bouman. Rik is podcastmaker, bekend van onder andere ‘Kunstmaffia’ en ‘Moordzaak 1974: Opgelost!’. Naast audioliefhebber en sportfanaat staat Rik graag op het podium om verhalen te delen, met een liefde voor muziek.

Muziek
De muziek wordt verzorgd door Maral van der Spek (zang), Daan Kleijwegt (Gitaar), Tiecho Baauw (Drums) & Loïs Vat (Bas).

 

Informatie

Voorverkoop
Uitverkocht
Deur
Uitverkocht
Datum
ZO 4 FEB 2024
Locatie
De Kroepoekfabriek
Open
14:30
Start
15:00
Genre
Blues & Jazz
Pop
60's
Tribute
Uitverkocht

JAZZ IN TOWN FESTIVAL OP HET STADSSTRAND
Volgende event