loading

FRENCHKICKZ MEETS UPTEMPO

Informatie Collapse

Voorverkoop
€ 8.00
Deur
€ 10.50
Datum
ZA 12 NOV 2016
Open
22:00
Start
22:00
Verwacht Einde
04:00
Tickets kopen

Na eerdere edities La Frenchcore en This is Frenchcore mag De Kroepoekfabriek nog een feest aan de reeks toevoegen. Op zaterdag 12 november zullen nieuwe en oude namen het podium van Frenchkickz Meets Uptempo onveilig maken met keiharde Frenchcore en voor de eerste keer ook Uptempo. En de line-up? Die is kicken!

Dolle Juin
Een bekend gezicht bij Gabber.fm. Hij staat garant voor frenchcore op zijn puurst en gaat tijdens Frenchkickz meets Uptempo zijn kunsten weer vertonen met een harde set.

Ysiss
Een vrouw achter de wheels of steele is hartstikke tof en op 12 november is dit niemand minder dan Ysiss. Ze is absoluut geen nieuwkomer in de scene, draait op feesten heel wat af en gaat deze editie een beukend setje neerzetten.

Nielos Vs. Snoepertrooper
Van dit duo kan je een mix van melodieën en underground tracks verwachten met het nodige Franse geweld. Met een eigen wekelijkse show helemaal in het teken van frenchcore kun je gegarandeerd een een flinke beukset van Nielos en Snoepertrooper verwachten om helemaal op los te gaan.

Sinister Seven Vs. Ohmboy
Sinister Seven was ooit winnaar van een eerdere DJ contest, speelt op feesten in binnen- en buitenland en gaat het opnemen tegen de helft van Brutal Jesters, Ohmboy. Deze Fransman draait keiharde frenchcore en speelt veel samen met andere artiesten. De mannen zullen head to head gaan in een brute en harde battle.

Lysergide
Frenchkickz Meets Uptempo is het debuut van een britse Frenchcore artiest . Zijn tracks bevatten invloeden uit de Britse frenchcore scene, die een tikje anders is dan de scene hier. Lysergide mixt deze UK sounds met kneiterharde Frenchcore en zorgt zo voor een unieke maar beukende set.

Sloperij Janssen
Als je op zoek bent naar snelle bpm met een knipoog ben je bij Sloperij Janssen aan het goede adres. Hij gaat deze avond vol frenchcore afsluiten met een ijzersterke set.

Sloperij Janssen op Frenchkickz meets Uptempo


Dj Contests
Net zoals de vorige keren is er ruimte voor nieuw talent. Het is mogelijk om een mix op te sturen voor niet alleen de frenchcore contest, maar ook voor de spiksplinternieuwe uptempo contest. Elke mix wordt (zonder dat het jurylid de naam ziet) beluisterd. Uit deze lijsten worden een frenchcore en een uptempo winnaar gekozen die op het event mogen draaien.

Het feest is alleen voor 16+

Gebruik maken van de 50% Rabokorting of andere kortingen? Dat kan! Hoe dat werkt vind je hier.

JEAN JACQUES OP HET STADSSTRAND
Volgende event