loading

Frenchkickz meets Uptempo: The Second Coming

Informatie Collapse

Voorverkoop
€ 8.00
Deur
€ 10.50
Datum
ZA 18 MRT 2017
Open
22:00
Start
22:00
Verwacht Einde
04:00
Minimumleeftijd
16
Tickets kopen

Frenchkickz is terug! Op zaterdag 18 maart is het tijd voor Frenchkickz meets Uptempo: The Second Coming. Voor alle early hardcore, uptempo en frenchcorefans: we hebben wederom een line-up van hoog niveau.

Rihage 
Deze DJ heeft al een paar boekingen gehad en zal hier zijn kunsten gaan vertonen. Hij bezit goede skills in meerdere stijlen maar zal deze avond zijn ding gaan doen met Uptempo hardcore. Het is een talent en we gaan zeker meer van hem horen!

Rihage

Sinister Seven
Deze jonge DJ en producer heeft al flink wat producties en boekingen op zijn naam staan. Ook deze avond zal die zijn skills gaan laten zien met een knallend frenchcore setje. Hij is hard opweg om een groot artiest te worden!

Hard Infantry
Deze 3 mannen van Footworxxx hebben al op menig groot feest gedraaid. Met trots mogen wij dan ook zeggen dat ze hier ook weer de boel af gaan breken! Ze hebben al tracks gemaakt met grotere namen zoals S’aphira! Ze zijn hard aan de weg aan het timmeren en dat zullen ze zeker laten zien.

Dolle Juin 
Hij doet zeker zijn naam eer aan! Hij heeft vorig jaar de DJ contest gewonnen en heeft hiermee wederom een plek veroverd op deze locatie. Hij staat bekend om zijn frenchcore sets en zal jullie zeker niet teleurstellen.

Dolle Juin

Dr Pervert 
Vorige editie heeft deze DJ zich zeker bewezen. Hij zette toen met Dolle Juin een zeer goede frenchcore set neer. Ook dit talent zien we graag terug.

Dr Pervert


Lysergide
Hij komt helemaal uit Engeland om de boel af te breken. Vorige editie draaide die frenchcore en terror en dat zal deze keer zeker niet anders zijn. Neem je oordoppen mee want een gehoorbeschadiging heb je zo te pakken met deze held.

Sloperij Janssen
Hij heeft meerdere aliassen maar zal deze keer optreden onder deze naam. Hij staat bekend om zijn harde terror tracks en japanse speedcore. Het is ook altijd een knallen om met deze man de avond af te sluiten! Blijf zeker tot het einde want je mag hem niet missen!

Nielos 
Hij staat bekend door zijn harde kicks en melodieuze frenchcore sound. Heeft al flink wat goede producties op zijn naam staan en is zeker geen onbekende in de frenchcore scene. Verwacht een beukset van deze man.

Snoepertrooper
Bekend om zijn skills achter de draaitafels, is nu ook stiekem bezig met wat samenwerkingen qua produceren! Hij zal deze avond zijn underground style gemengd met snelle tracks presenteren.

frenchkickzmeetsuptempo

 

 

Informatie

Voorverkoop
€ 8.00
Deur
€ 10.50
Datum
ZA 18 MRT 2017
Locatie
De Kroepoekfabriek
Open
22:00
Start
22:00
Verwacht einde
04:00
MINIMUMLEEFTIJD: 16
Tickets kopen
JEAN JACQUES OP HET STADSSTRAND
Volgende event