loading

GANGS OF KIN + NORE

SURREALISTISCHE, RUSTIGE EN ENERGIEKE INDIEPOP VAN NEDERLANDSE BODEM

Informatie Collapse

Voorverkoop
€ 12.50
Deur
€ 15.00
Datum
VR 3 NOV 2023
Open
20:30
Start
21:00
Verwacht Einde
Genre
Alternative & indie
Pop
Tickets kopen

Op vrijdag 3 november staat Gangs of Kin in De Kroepoekfabriek! Na een eerder optreden op het Vlaardingse Stadsstrand komt de band nu naar De KF.  Het artiestenproject van Joël Gaerthé is een mix tussen indierock en surrealistische pop. Een overvloed aan genres en stijlen wordt verkend in het werk van Gangs of Kin. Ook de indiemuziek van de band NORE staat op 3 november op het programma. Alternatief, energiek en rustig: in de set van NORE hoor je het terug!

Gangs of Kin
Gangs of Kin is geen verhaal over brute mannelijke rituelen. Het is een naam die inspeelt op de verbondenheid die we voelen als culturele junkies, geluidsdiscipelen en hondsdolle ‘Stans’: muziekliefhebbers. Verwantschap zorgt ervoor dat we steeds opnieuw vallen, voor elke noot.

Gangs of Kin is het project van songwriter/kunstenaar Joël Gaerthé, een eclectische, hedendaagse artiest en troubadour met een memorabele raspende stem. Gangs of Kin is zijn eigen mix van indierock en surrealistische pop. Tijdens dit project verkent hij een overvloed aan genres en stijlen – van psychpop tot R&B – een hybride ethos op zoek naar creatieve en emotionele overgave, en een publiek – een Gang. “Muziek is iets om te delen. Ego hoort er niet bij want hogere niveaus worden samen bereikt”.

NORE

Alternatief maar knuffelbaar; het vijftal van de band NORE heeft het hart op de goede plek zitten. Met een mix van energieke en rustigere indiemuziek nodigt NORE de luisteraar uit om het leven in één optreden te doorlopen. Het ene moment dein je mee op een nummer over existentiële vraagstukken, en tien minuten later dans je met je buurman op een nummer over een mislukte relatie. Als toeschouwer maakt het niet uit wie of wat je bent, hoe oud of hoe jong- iedereen is welkom. NORE is ontstaan vanuit frontvrouw Tes, die liever zelf Noor had geheten. Om deze pijn een beetje te verzachten, besloot ze haar band NORE te dopen.

Informatie

Voorverkoop
€ 12.50
Deur
€ 15.00
Datum
VR 3 NOV 2023
Locatie
De Kroepoekfabriek
Open
20:30
Start
21:00
Genre
Alternative & indie
Pop
Tickets kopen

JEAN JACQUES OP HET STADSSTRAND
Volgende event