loading

GEHAVEND met DE SLUWE VOS

Informatie Collapse

Voorverkoop
€ 11.50
Deur
€ 13.50
Datum
ZA 21 MRT 2015
Open
23:00
Start
23:00
Verwacht Einde
05:00
Tickets kopen

Jawel, jawel.. het GEHAVEND-team is in de gloria. Schrijf 21 maart in je agenda, want niemand minder dan De Sluwe Vos komt naar Vlaardingen! De 21e heb jij dus een date met deze langharige, Hollandse technogod die net even wat langer komt draaien dan gebruikelijk. Deze avond gaan we muzikaal hard, diep en duister.

LET OP: 16+, ID VERPLICHT VOOR ALLEN.

▬▬▬▬▬ LINE-UP ▬▬▬▬▬▬▬
De Sluwe Vos (4Lux, The Core)

Beswerda
https://soundcloud.com/beswerdamusic/

▬▬▬▬▬ DE SLUWE VOS▬▬▬▬▬▬▬
De Sluwe Vos is inmiddels geen ‘nieuwste aanwinst’ meer binnen de Nederlandse house en techno scene, maar een gearriveerde naam.. ‘De Sluwe’s’ producties worden gesupport door artiesten als DJ Sneak, Joy Orbison, Boddika en Bicep. Met sterke hooks en botte kicks als specialiteit brengt hij menig dansvloer in extase. De weg naar de popwereld werd zelfs bewandeld: zijn ‘Kontra Live’ show op Noorderslag 2014 werd door 3VOOR12 uitgeroepen tot ‘Beste act’. Met succes op 3FM en BBC Radio 1 ontstijgt hij de underground en brengt hij, zoals hij tot doel heeft, iedereen in een hogere sfeer. Op festivals als Awakenings, Together Festival, STRAF_WERK en Thuishaven heeft hij kernen doen splijten, en ook Vlaardingen zal compleet naar de gallemiezen achterblijven als De Sluwe Vos in de vroege ochtend van 22 maart 2015 huiswaarts zal keren.

▬▬▬▬▬ BESWERDA ▬▬▬▬▬
Beswerda staat voor rauw, donker en diep. Beswerda is Vlaardings, Beswerda klimt langzaam op: recentelijk nog in Perron tijdens Cirque du Techno wist hij de boel vakkundig binnenstebuiten te keren. Houd deze jonge, talentvolle producer dus in de gaten. Op 21 maart zal hij met alle egards de avond openen.

▬▬▬▬▬ TICKETS ▬▬▬▬▬▬▬
Voorverkoop €10 | Normaal €12 (excl. € 1 servicekosten)
Met Rabobank pinpas 50% korting.
Van 23.00 tot 05.00 uur.
LET OP: 16+, ID VERPLICHT VOOR ALLEN.

BABY BELUSHI OP HET STADSSTRAND
Volgende event