loading

GEHAVEND met MICHEL DE HEY

Informatie Collapse

Voorverkoop
€ 11.50
Deur
€ 13.50
Datum
ZA 5 SEP 2015
Open
23:00
Start
23:00
Verwacht Einde
05:00
Tickets kopen

Mark the date: 5 september een nieuwe GEHAVEND​. Deze keer met wat absoluut Rotterdam finest genoemd kan worden.. Niemand minder dan Michel de Hey komt laten horen hoe diep zijn liefde voor muziek gaat. Daarnaast, als kers op de taart, mogen we ook Warren Fellow verwelkomen. De rest van de line-up wordt aangevuld door GEHAVEND veteraan en resident Vinnie Mikra en locals Berkay Iner & Todd Bryant.

LET OP: 16+, ID VERPLICHT VOOR ALLEN.

▬▬▬▬▬ LINE-UP ▬▬▬▬▬▬▬
Michel de Hey (EC records, HEY! records)
www.soundcloud.com/michel-de-hey

Warren Fellow​ (Whoosah, Circle Records, EC Records)
www.soundcloud.com/warren-fellow

Vinnie Mikra​ (Sally Traxx)
www.soundcloud.com/vinniemikra 

Berkay Iner B2B Todd Bryant
www.soundcloud.com/berkay-iner 
▬▬▬▬▬ MICHEL DE HEY▬▬▬▬▬▬▬
Al dik meer dan 20 jaar houdt Michel de Hey huis in de techno en house. Mede dankzij zijn werk is techno en house bereikbaar geworden voor een groot publiek. Tal van clubs en festivals zijn getuige geweest van zijn successen op de dansvloer en ook als producer gooit hij al jaren hoge ogen. Daarin laat hij zich niet snel binden door een genre, wat al snel zorgt dat deze man altijd de juiste plaat op zak heeft. Techno of house, Michel de Hey heeft het allemaal. Wij zijn daarom extra trots deze pionier te mogen verwelkomen.

▬▬▬▬▬ WARREN FELLOW▬▬▬▬▬
Warren heeft binnen de techno en tech-house aardig zijn hoekje weten te veroveren, dit mede dankzij zijn werk bij 538 Dance Department. Door zijn constante stroom aan shows is succes niet uitgebleven, en dat succes wordt enkel overtroffen door zijn liefde voor muziek.

▬▬▬▬▬VINNIE MIKRA▬▬▬▬▬
Vinnie is een echte local en één van onze eigen DJ’s. Noemt het een resident als je wil. Deze jongeman weet welke platen werken en of dat nu techno of house is, deert hem niet. Hij is thuis in beide werelden, en dat gaan we terug horen.

▬▬▬BERKAY INER B2B TODD BRYANT▬▬▬
Onder het mom ‘ support your local scene’: first-timers Berkay Iner en Todd Bryant warmen de zaal op en openen de avond. En dat zullen ze met verve doen.

▬▬▬▬▬TICKETS▬▬▬▬▬▬▬
Voorverkoop €10 | Normaal €12 (excl. € 1 servicekosten)
Met Rabobank pinpas 50% korting.
Van 23.00 tot 05.00 uur.
LET OP: 16+, ID VERPLICHT VOOR ALLEN.

JEAN JACQUES OP HET STADSSTRAND
Volgende event