loading

GEHAVEND

Informatie Collapse

Voorverkoop
10,00
Deur
12,00
Datum
ZA 1 NOV 2014
Open
23:00
Start
23:00
Verwacht Einde
04:30
Tickets kopen

GEHAVEND is terug! Nieuwe stijl, betere feestjes, de beste (deep)house, tech-house en techno in Vlaardingen.

LET OP: 16+, ID VERPLICHT VOOR ALLEN.

▬▬▬▬▬ LINE-UP ▬▬▬▬▬▬▬

Full Crate Official
https://soundcloud.com/fullcrate

Modular DJ’s
MODULAR | MUSIC

Gabriel&Castellon
https://soundcloud.com/gabrielcastellon

90_degrees
https://soundcloud.com/90degreessound

▬▬▬▬▬ FULL CRATE ▬▬▬▬▬▬▬

Dit talent is breed onderlegd: van R&B tot dikke deephouse. Met officiële remixes op zak voor onder andere Beyonce en Jessie J heeft Full Crate de spotlight van Red Bull op zich weten te richten (Red Bull Music Academy 2011 in Madrid). Hoewel deze man zich richt op deephouse, blijft altijd de ziel van de muziek terug te horen. Naast zijn veelbelovende werk als dj’s en producer is Full Crate curator van het befaamde 22tracks in de genres soul en beats, tezamen met FS Green.

▬▬▬▬▬ MODULAR DJ’S ▬▬▬▬▬▬▬

De mannen achter Modular hebben een indrukwekkende staat van dienst. Ze halen het beste voor de fijnproever naar Rotterdam . Met het in juli in onze ‘achtertuin’ voor het eerst gehouden Lost & Sound Festival, is hun reputatie zo solide als beton.

▬▬▬▬▬ GABRIEL & CASTELLON ▬▬▬▬▬▬▬

Gabriel & Castellon komen niet bepaald net om de hoek kijken. Ze draaien al wat jaartjes mee en hebben al wat dansvloerhits gehad. Daarnaast hebben ze de support van BBC Radio 1, Ministry of Sound en labels als Flamingo Records (Fedde le Grand) en Stealth (Roger Sanchez). Gedurende 5 jaar is hun stijl zodanig geëvolueerd dat ze nu terug naar de roots zijn gegaan: pure House. Voorproeven doe je hier onder!

▬▬▬▬▬ 90_DEGREES ▬▬▬▬▬▬▬
90_Degrees is een ‘new kid on the block’, vers uit Hoek van Holland. Maar daarmee hoeft hij niet onder te doen voor de gevestigde orde. Music thats feeds the mind and moves the feet! Diepe beats, dikke grooves.

▬▬▬▬▬ TICKETS ▬▬▬▬▬▬▬
Voorverkoop €10 | Normaal €12
Met Rabobank pinpas 50% korting.
23.00 – 04.30 uur.

LET OP: 16+, ID VERPLICHT VOOR ALLEN.

MOLLY PARDEN OP HET STADSSTRAND
Volgende event