loading

GEHAVEND

Informatie Collapse

Voorverkoop
10,00
Deur
12,00
Datum
ZA 26 APR 2014
Open
23:00
Start
23:00
Verwacht Einde
04:30
Tickets kopen

Na een dampende, strak uitverkochte eerste editie krijgt KF’s eigen techno feest Gehavend een vervolg. En wel op Koningsdag!

De Kroepoekfabriek en Dorpsleven presenteren: GEHAVEND, dé techno party van Vlaardingen. Alles draait om techno, tech house en deep house en een ijzersterke line-up. Aan het publiek de eervolle taak om los te gaan…

LINE-UP:

VINYLSURFER
Gehavend gaat internationaal! Op Koningsdag mogen wij genieten van de instant-groove klanken van de uit Duitsland afkomstige Vinylsurfer.

MR. STYLE
Het lokale dj-talent is deze editie ook weer vertegenwoordigd met de Vlaardinger Mr. Style. Hij blies tijdens de vorige editie van Spindoctors de zaal omver, en daarmee verdient hij het om op Gehavend te draaien.

MORE TO COME…

Let op! Voor dit event moet je minimaal 16 jaar zijn.

Helaas hebben we te maken met een technische storing. Daardoor is er het tijdelijk niet mogelijk om via de website kaartjes te kopen met online 50% Rabo-korting. Tot die tijd is het uiteraard wel mogelijk om gebruik te maken van de korting. Wil je kaartjes kopen met 50% Rabo-korting? Mail dan naar: [email protected]

Onze excuses voor het ongemak; we proberen dit mankement zo snel mogelijk op te lossen, zodat alles gewoon weer werkt…

 

BABY BELUSHI OP HET STADSSTRAND
Volgende event