loading

GLOW: CRY + JIRI11 + MEER

Informatie Collapse

Voorverkoop
€ 10.50
Deur
€ 13.00
Datum
ZA 1 DEC 2018
Open
20:30
Start
21:00
Verwacht Einde
02:00
Tickets kopen

Zaterdag 1 december is de dag van de achtste editie van GLOW. Dé avond voor de meest freshe hiphop! Deze avond zullen onder andere Cry en Jiri11 op het KF-podium staan.

Cry

Cry staat voor enthousiasme, charisma en voor lol! De 21-jarige rapper uit Rotterdam laat zien dat muziek maken vooral leuk moet zijn. Hij heeft inmiddels twee mixtapes uitgebracht en meerdere soloclips op zijn naam staan, naast zijn werk met het collectief Individuals. Hij mocht begin dit jaar zelfs openen voor Jacin Trill en Bokoesam op hun tour voor Zo Vader Zo Zoon! Van deze rapper gaan we nog meer horen.

Jiri11

Jiri11 rapt, produceert én ontwerpt. Hij heeft zelfs als kind flamencogitaar gespeeld op het conservatorium. Een echt muziektalent dus! Je kunt Jiri al kennen van de rapformatie ANBU met hits als ‘Barkie op Zak’ en ‘Glo’d Up’. Bovendien staat Jiri11 in 2019 op het toonaangevende festival Noorderslag in Groningen. Maar eerst een stop in De KF!

FFLean

FFLean heeft een brede muzieksmaak en dat hoor in haar muziek terug. Deze jonge Rotterdamse mixt invloeden uit boombap, trap, bubbling, baile funk, noem maar op. Met deze mix heeft Lean zelfs al een plek gekregen op WOO HAH! En nu dus bij ons in De KF!

$keer & Boo$

Skeer & Boo$ is een artiestennaam die weinig aan de verbeelding overlaat. Met z’n donkere rauwheid verpakt in een Limburgs accent, rapt hij over Ralph Lauren-kleding en steekpartijen in Geleen en Maastricht. Inmiddels heeft hij in een vrij korte tijd zo’n 10 EP’s uitgebracht en heeft hij afgelopen zomer een sprint gemaakt met festivals als Woo-Hah, Appelsap en SMIB-TNO.

Viccens & Kingsta

Viccens, ook wel bekend als Victoire, ken je als rapper maar misschien ook wel als druk videomaker of als labeleigenaar van het platform VXF. Onlangs dropte hij zijn solo-EP Viccens. Met daarop veel korte, snappy tracks, beats van onder meer zijn partner Festus, Styn en Tobi Black én featurings van Wakeem en Kingsta. De uit Arnhem afkomstige Kingsta is al een lange tijd bezig met muziek. De Artiest/Beatmaker bekend om zijn turn up vibes, bracht in 2016 zijn eerste EP ”Gamebreker” uit. Na z’n singles “Drinkers & Stoners” en ”Speeltijd” kwam hij afgelopen mei met z’n nieuwste EP ”Darkskin Lion”.

Trapmoneybiggie

Hij is rapper en produceerde onder andere voor jeugdvriend Ronnie Flex; Trapmoneybiggie. De 20-jarige Rotterdammer maakt rap die hij zelf omschrijft als  “Foreign Amerikaanse sound met Roffa Oost influence”. Wanneer hij zegt invloed uit Amerika, liegt hij niet – in zijn video met 101Barz zien we hem al lean drinkend terwijl hij midden op straat los gaat op Soulja Boy. In zijn tracks is te horen dat hij niet zomaar een Amerikaanse sound naar Nederland brengt, maar eentje diep uit de underground van Amerika.

 

 

 

JEAN JACQUES OP HET STADSSTRAND
Volgende event