loading

GLOW MET DESS FINESSE, WAKEEM, LEAFS + MEER

Informatie Collapse

Voorverkoop
€ 10.50
Deur
€ 13.00
Datum
ZA 30 SEP 2017
Open
20:30
Start
21:00
Verwacht Einde
02:00
Tickets kopen

In september is er weer een nieuwe, keiharde editie van GLOW. Dit keer met onder andere Dess Finesse, Wakeem en Leafs.

LINE-UP

Dess Finesse
SMIB-rapper Dess Finesse bracht op 6 februari zijn eerste EP genaamd Negrowiet uit. Dess Finesse laat daarmee zien dat de SMIB-movement volop in beweging is: eerder dit jaar speelden Yung Nnelg en de overige SMIB-leden onafhankelijk van elkaar goed ontvangen shows op Noorderslag. Nu komt Dess Finesse solo naar De Kroepoekfabriek!

Leafs
Vijftien jaar oud en samenwerken met Yung Nnelg en Bokoesam. Leafs doet dat gewoon. Leafs werd door Noahs Ark gesigned nadat hij ontdekt werd op internet. Hij debuteerde vorig jaar met het nummer Race, even later Shawty en onlangs presenteerde hij zijn eerste EP: Feals.

Wally
De 17 jarige, in de schilderswijk geboren en getogen Wally is een jonge rapper die maar al te graag laat zien waarvan hij gemaakt is. Hij kan beats handelen alsof hij al jaren in het vak zit en dropt sinds begin 2016 geregeld een single. Op 31 oktober bracht hij zijn eerste EP uit, in samenwerking met Teach: White Boy EP.

Wakeem
Eerst support act van Yung Internet, een plekje in de line-up van WOO HAH! tussen de grote namen van de hiphop scene en daarna even een EP droppen. Wakeem deed het, en nog goed ook. Nog geen twee maanden later dropte hij zijn tweede EP, Cozy Boy. Denk harde trap beats, herkenbaar grime geluid en hier en daar wat autotune.

Bokoedro x Tobi Checker
Droomcombinatie uit de omgeving. Laat je vooral verrassen!
Individuals
Deze Rotterdammers timmeren al enige tijd stevig aan de weg en brengen het ruw en hard. Lokale helden op hun best.

TISCI LONDON
Tisci London heeft net zijn eerste track uitgebracht; Drip. Na een verse op Dentalhons Wat ik Rock, besluit Tisci London om het zelf te doen. Vorige editie heeft hij samen met Individuals een harde show neergezet en met zijn nonchalante flows en bars zijn wij er zeker van dat dat deze editie weer gaat lukken.

Leeftijd: advies 15+

*check voor mogelijke kortingen kroepoekfabriek.nl/ticketinfo/kortingen

JEAN JACQUES OP HET STADSSTRAND
Volgende event