loading

GLOW: GREEN CABIN + GANGTHELABEL E.A.

Informatie Collapse

Voorverkoop
€ 10.50
Deur
€ 13.00
Datum
ZA 29 SEP 2018
Open
20:30
Start
21:00
Verwacht Einde
02:00
Tickets kopen

Op zaterdag 29 september is er weer een nieuwe editie van GLOW met meer keiharde hiphop! Dit keer met onder andere Green Cabin en Gangthelabel (BE).

Green Cabin

Green Cabin is een Rotterdams collectief die hun krachten hebben gebundeld om de meest dope kunst te releasen, muziek uit te brengen en evenementen te organiseren. Muzikaal gezien is Green Cabin niet echt in een hokje te stoppen. De muziek is vooral Engelstalig: stop de jaren ’90 hiphop sound in de blender en breng het naar 2018. Mix het met wat trapsoul en de futuristic way sound die hiphop anno nu typeert en je hebt het geluid wat ze de zaal in gaan pompen tijdens GLOW.

https://www.youtube.com/watch?v=5nQslF5b0Iw

Gangthelabel (BE)

Het Belgische Gangthelabel heeft de afgelopen tijd als een verfrissende hiphop-act flink naam voor zichzelf gemaakt. Gangthelabel stond op festivals als Pukkelpop en verzorgde in eigen land het support voor o.a. Travi$ Scott, Big Sean, Chance The Rapper en Kid Ink. Met meer dan 1 miljoen Spotify-streams voor hun debuut-mixtape ‘Muzik’ en live-shows en videoclips die barsten van de swag en positieve vibes kan je van deze Belgen een harde set verwachten.

Rarri Jackson

Cultheld Rarri Jackson van ANBU gang heeft recent zijn tape uitgebracht en heeft daarmee laten zien dat hij stukken serieuzer genomen mag worden. Met eerlijke teksten en een hoop energie kan het niks anders dan een leuke show worden.

Brunzyn

Met zijn eerste EP, Dingen van Bruno, speelde Brunzyn zichzelf in de kijkers. Met relativerende teksten over blazende beats weet Brunzyn de luisteraar steeds weer te verrassen. Deze vlaardingenaar belooft tijdens zijn shows niets meer heel te laten. Genoeg reden om te komen kijken dus!

Bokoedro

Na 3 mixtapes is de Schiedamse rapper een naam om te onthouden. Met tunes als Elsa, Dure Tas en Noordside heeft hij laten zien dat hij heel wat in huis heeft en klaar is om elk feest op zijn kop te zetten. Van chille nummers tot de grootste turn up, Bokoedro heeft het allemaal.

JEAN JACQUES OP HET STADSSTRAND
Volgende event