loading

GLOW: JACIN TRILL + IDALY + BLACK ACID + MEER

Informatie Collapse

Voorverkoop
€ 10.50
Deur
€ 13.00
Datum
ZA 2 DEC 2017
Open
20:30
Start
21:00
Verwacht Einde
02:00
Minimumleeftijd
15 (ADVIES)
Tickets kopen

Op zaterdag 2 december staan o.a. Jacin Trill, Black Acid en Individuals voor je klaar tijdens een nieuwe editie van GLOW.

Jacin Trill

Deze jonge hond bracht in juni de track ‘kspreyopjebytch’ uit. En dat werd een aardige hit in de scene. Onder andere Bokoesam was onder de indruk van het nummer en inmiddels werken ze samen. Ook is het debuutalbum ‘Happyland’ in september uitgebracht met 11 tracks, waaronder kspreyopjebytch. Alle reden om Jacin Trill te vragen ff-tjes de zaal binnenstebuiten te keren.

Idaly

De tweede headliner van deze GLOW is Idaly. Begin 2014 bracht Idaly samen met veteraan en producer Reverse het nummer ‘Portemonnee’ uit. Ook was hij al te horen op releases van Bokoesam, Jonna Fraser, Dio, Cho en werkte hij met Sevn en Willie Wartaal.

Begin 2015 ging Idaly met een grote groep collega’s mee naar Schiermonnikoog waar gezamenlijk het album New Wave werd opgenomen. Hij is onder meer te horen op Hoog/Laag, No Go Zone en Goonies & Hoolies. Met het collectief stond Idaly onder meer op Appelsap en Lowlands en won hij de Popprijs en diverse Edisons.

Tegenwoordig treedt hij solo naar buiten, en niet zonder succes.

Black Acid

Het vijftal bracht eerder de EP ‘Beter Nu Dan Nooit’ uit én ze stonden op de allereerse GLOW (toen nog Glowtober). Ze doen inmiddels mee aan de Popronde, vaak een voorbode van groter succes. Niet te missen dus!

Individuals

Dit heerschap is inmiddels wel te bestempelen als de huiscrew van GLOW. Een nieuwe clip is in de maak en het aantal views en luisteraars is zwaar stijgende. Een crew om in de gaten te houden!

Informatie

Voorverkoop
€ 10.50
Deur
€ 13.00
Datum
ZA 2 DEC 2017
Locatie
De Kroepoekfabriek
Open
20:30
Start
21:00
Verwacht einde
02:00
MINIMUMLEEFTIJD: 15 (ADVIES)
Tickets kopen
JEAN JACQUES OP HET STADSSTRAND
Volgende event