loading

GLOW met Yung Internet, Individuals E.A.

Informatie Collapse

Voorverkoop
€ 10.50
Deur
€ 13.00
Datum
ZA 27 MEI 2017
Open
20:30
Start
21:00
Verwacht Einde
02:00
Minimumleeftijd
15+ (advies)
Tickets kopen

In mei een nieuwe, keiharde editie van GLOW. Dit keer met onder andere met Yung Internet en Inviduals.

LINE-UP

Yung Internet
Rappers Young Mau en Yelli (wiens naam is afgeleid van afkickkliniek Jellinek) nemen je op de grimmige beats van Hyperlink constant mee op een trippy en bij vlagen hilarische reis door het Amsterdamse nachtleven. De teksten zijn misschien fictief, maar wie in Amsterdam de boys van Yung Internet wel eens tegenkomt, weet dat de waarheid nooit ver weg is.

SoulTrash is een jong collectief bestaande uit 3 MCs en 3 DJs/producers afkomstig van Amsterdam Zuidoost. De energieke sound die ze neerzetten is een mengelmoes van hiphop, trap en UK Grime. Eerder wisten ze al o.a. de Grote Prijs van Nederland in de wacht te slepen.

Individuals
Deze Rotterdammers timmeren al enige tijd stevig aan de weg en brengen het rauw en hard. Lokale helden op hun best.

Duitenkornuiten
Onder het monniker Duiten Kornuiten maken Tommy Oost (Capelle) en Kauwboy (Dordrecht) de rapgame stuk. Met teksten over drank, drugs, vrouwen en geld staan zij garant voor een goeie turn up! Na Jongens v/d Toendra, Spelerseizoen en Hitzone2903 zijn zij bezig met een nieuwe tape die belooft weer spectaculair te worden. Tijdens hun set zullen ze een mix van oude en nieuwe tracks spelen. Genoeg reden om het te komen checken dus!

Dess Finesse
SMIB-rapper Dess Finesse bracht op 6 februari zijn eerste EP genaamd Negrowiet uit. Dess Finesse laat daarmee zien dat de SMIB-movement volop in beweging is: eerder dit jaar speelden Yung Nnelg en de overige SMIB-leden – onafhankelijk van elkaar – goed ontvangen shows op Noorderslag. Nu komt Dess Finesse solo naar De Kroepoekfabriek!

 

Raboleden krijgen 50% korting op hun ticket! Benieuwd hoe dat werkt of wil je weten welke kortingen we nog meer bieden? Kijk dan even hier.

Informatie

Voorverkoop
€ 10.50
Deur
€ 13.00
Datum
ZA 27 MEI 2017
Locatie
De Kroepoekfabriek
Open
20:30
Start
21:00
Verwacht einde
02:00
MINIMUMLEEFTIJD: 15+ (advies)
Tickets kopen
JEAN JACQUES OP HET STADSSTRAND
Volgende event