loading

GLOW MET BOKOESAM, YUNG NNELG + MEER

Informatie Collapse

Voorverkoop
€ 10.50
Deur
€ 13.00
Datum
VR 3 FEB 2017
Open
20:30
Start
21:00
Verwacht Einde
02:00
Minimumleeftijd
15+ (advies)
Tickets kopen

Na een succesvolle eerste editie van Glowtober staat de volgende al weer op de planning! Het feest gaat verder onder de naam GLOW en we zijn klaar om af te trappen met een flinke line-up. Niemand minder dan Djembé rapper Bokoesam maakt zich klaar om de tent flink af te breken, samen met Yung Nnelg, Individuals, Trillfam, Tisci London en Bokoedro x Brunzyn & Toby Checker.

BOKOESAM

Bokoesam is een Nederlands Ghanese rapper uit Amsterdam. Hij ontdekte zijn raptalent in een jongerencentrum in IJburg, waar hij zijn eerste nummer maakte. Deze track kreeg veel positieve reacties dus is Bokoesam serieus gaan sleutelen aan zijn carrière als rapper. In 2011 maakte Bokoesam zijn doorbraak op internet. Na de videoclips “32 Levels” en “MC Biggah” creëerde hij een hype met “Boter Kaas en Eieren”feat. Hakim en Jowy Rose. Hij tekende een deal bij het label Nindo waar collega rappers Keizer en Negativ ook getekend zijn.

YUNG NNELG

Yung Nnelg is er ook bij in februari. Met hits als ‘Tempo’ en ‘Op Dreef’ heeft Nnelg er voor gezorgd dat we uit kijken naar zijn performance! Ook oogstte hij veel lof met zijn optreden tijdens Eurosonic Noorderslag 2017.

INDIVIDUALS

Deze verzameling individuen komt hard binnen! Ze moeten dan ook de plek opvullen van Wally, die helaas niet kan komen. Ook verzorgen zij de muziek tussen en na de optredens. Na Bokoesam draaien ze door tot in de latere uurtjes.

TRILLFAM

Positieve vibes en vrolijke turn up, dat is waar Trillfam voor staat. Nadat de clip van ‘Ik Wil’ heel lekker ging, konden wij niet anders dan ervoor zorgen dat Trillfam ons vergezelt in februari. #HoornIsLikeAtlanta

TISCI LONDON

Tisci London heeft net zijn eerste track uitgebracht genaamd ‘Drip’. Na een verse op Dentalhons ‘Wat ik Rock’, besluit Tisci London om het zelf te doen. Vorige editie heeft hij samen met Individuals een harde show neergezet en met zijn nonchalante flows en bars zijn wij er zeker van dat dat deze editie weer gaat lukken.

Informatie

Voorverkoop
€ 10.50
Deur
€ 13.00
Datum
VR 3 FEB 2017
Locatie
De Kroepoekfabriek
Open
20:30
Start
21:00
Verwacht einde
02:00
MINIMUMLEEFTIJD: 15+ (advies)
Tickets kopen

JEAN JACQUES OP HET STADSSTRAND
Volgende event