loading

GLOW UP: FINESSELANDE + A$M + DUITENKORNUITEN + TISCI LONDON+ VELDLIFE

Informatie Collapse

Voorverkoop
€ 6.50
Deur
€ 9.00
Datum
VR 4 MEI 2018
Open
20:30
Start
21:00
Verwacht Einde
02:00
Tickets kopen

Een nieuwe editie met keiharde hiphop tijdens GLOW UP. Dit keer staan de beste locals centraal. Finesselande, A$M, Veldlife, Duitenkornuiten en Tisci London in je oor op vrijdag 4 mei.

Finesselande

Finesselande ontstond in 2014. Snel daarna volgt een hele trits aan mixtapes. Hoewel aanvankelijk een trio, is Cinna29 uiteindelijk solo verder gegaan. De achterban werd a snel gevonden dankzij alle podcasts ne tweets. Eind 2017 was de eerste echte singel een feit. ‘Eastside’ kwam uit op CInna’s eigen label, in samenwerking met Nouveau Riche.

A$M

Ook geheel A$M is van de partij deze keer, nadat Wally vorige keer solo al kwam opdagen. A$M is een collectief uit Den Haag bestaande uit zes man: Wally, Teach, Dencho, Geert6, Leonski en Kievo. De jongens zijn afzonderlijk allemaal ook bezig met releases en producties. Zo is Wally bekend van de EP ‘Days Before Vrijheid’ en ‘Whiteboy’, werken Dencho en Teach aan Teach’s EP EVIL en komt binnenkort Geert6’s eerste single ‘Daarom Ben Ik Zo’ uit.

Duitenkornuiten

Onder het monniker Duitenkornuiten maken Tommy Oost en Kauwboy de rapgame stuk. Met teksten over drank, drugs, vrouwen en geld staan zij garant voor een goeie turn up! Na ‘Jongens v/d Toendra’, ‘3312’, ‘Spelerseizoen’ en ‘Hitzone2903’, zijn zij bezig met een nieuwe tape die weer spectaculair belooft te worden. Kom met deze jongens zwemmen in je geld, net als Inge de Bruijn.

Veldlife

Veldlife is een jong, Rotterdams collectief van artiesten en ontwerpers. Dat startte in Mami Bricks, een pop-up atelier op de Wittre de Withstraat. Inmiddels zijn de vleugels uitgeslagen. De artiesten van het collectief, Ochi, Neans en Damian Gray, staan vooir een keiharde trapsound. Denk daarbij aan Vert, Travis Scott en A$AP Mob. Later dit jaar volgt de eerste plaat. Daar is duidelijk vraag naar. Hun singles op Soundcloud wisten al duizenden plays te krijgen.

TISCI LONDON

Tisci London was er een paar edities geleden ook al bij samen met Individuals, en ook dit keer gaat hij een harde show neerzetten met zijn nonchalante flows en bars. Wij zijn er zeker van dat dat deze editie weer gaat lukken.

 

JEAN JACQUES OP HET STADSSTRAND
Volgende event