loading

GLOWTOBER: MET O.A. RAY FUEGO & ANBU NEVLO

Informatie Collapse

Voorverkoop
€ 10.50
Deur
€ 13.00
Datum
VR 21 OKT 2016
Open
20:00
Start
20:30
Verwacht Einde
02:00
Tickets kopen

Op vrijdag 21 oktober gaan wij helemaal los in De Kroepoekfabriek. We gaan dansen en moshen op de rauwste muziek van het moment. Als je naar deze editie van GLOWTOBER gaat dan heb je een ware primeur te pakken, het is namelijk de allereerste keer! Wij trappen af met een flinke line-up, niemand minder dan: Ray Fuego, Anbu Nevlo, BeastBoys, Godu, Black Acid, Flix Primus, Dentalhon en Brunzyn x Toby Checker.

Ray Fuego
Jong, wild en eerlijk. Dit is wat je kan verwachten van Ray Fuego. Deze losgeslagen pup heeft al de nodige dosis ervaring gehad en is nog lang niet klaar. Het begon allemaal met Fuego parasimpre. Dit was zijn eerste soloproject. Aangezien deze jongen niet stil kan zitten ging hij door en maakte een mixtape met GRGY en KC. Maar, wat jij zeker wel kent is het alom bekende SMIB waar hij een onmisbaar deel van uit maakt. Zorg dat je de nodige energy in neemt, want die heb je zeker nodig zodra hij Glowtober afbreekt.

Anbu Nevlo
Een piepjong energiek collectief uit Venlo maakt de meest eigenzinnige Nederlandse hiphop van het moment. De mannen van ANBU maken bijzondere, lichtvoetige en melodieuze trap in een maffe mengelmoes van Engelse slang, Limburgse straattaal en vrachtlading aan zachte G’s. Een bizarre combinatie, maar hij werkt wonderlijk goed. Dae mosse in de löcher halde!

Godu
Eigenlijk is alles op deze avond Nederlandstalig, op één band na. Ze worden ook wel het vuur uit Gouda genoemd. Ik heb het over Godu! Het is wel duidelijk waar deze jongens de naam op hebben gebaseerd. Ze zijn upcoming, heet en hebben de eerste single Ferragamo Gucci al gedropt.

BeastBoys
BeastBoys is jonge rapgroep uit Almere die bestaat uit MysticFlavour, YungOne, Dean Mekachi en Leafs. Ze staan voor een verfrissende, nieuwe sound die voor de meeste van jullie erg herkenbaar is. Ze hebben beloofd om de stage kapot te maken en je zult steeds vaker wat van ze horen. Check vooral ook de single Pimps fall in love too.

Black Acid
Zwart gif uit Amsterdam slaat je vol in je gezicht. Technische rijms, straight up skullbashen in een mosh, sjansen op RnB of gewoon keihard flexen. Kortom, je kan alles verwachten van deze jongens tijdens het vurige optreden dat ze gaan geven.

Dentalhon
Hierbij hebben wij een echte Schiedamse schat te pakken. Je kunt ze kennen van de eerste track Stunna in de Wijk, die op Youtube goed aansloeg. Upcoming, lekker en lit.

Brunzyn x Toby Checker
Droomcombinatie uit de omgeving. Laat je vooral verrassen!

Flix Primus
Producer uit Schiedam, draait vooral beats in de stijl van SMIB en Playboy Party.

FB header

Korting pakken? Kijk dan even hier voor meer info.

JEAN JACQUES OP HET STADSSTRAND
Volgende event