loading

GRAFTAK ALBUMRELEASE

ALBUMRELEASE VAN ROTTERDAMSE PUNKERS MET MAYLEAF EN DEATH IN THE AFTERNOON

Informatie Collapse

Voorverkoop
€ 7.50
Deur
€ 10.00
Datum
ZA 1 JUL 2023
Open
20:30
Start
21:00
Genre
Alternative & indie
Metal & rock
Metalcore & hardcore
Tickets kopen

De Albumrelease van Graftak staat op het programma! Op zaterdag 1 juli kun je het nieuwste werk van de Rotterdamse punkers voor het eerst live horen. Naast Graftak staan ook Mayleaf en Death in the Afternoon op het programma. Kortom: een goede avond gevuld met punk, grunge en een gloednieuw album. 

GRAFTAK

“Als punk niet al dood is, dan staat het toch althans met één been in het graf. Graftak – ontsproten uit de crematoria, strooivelden en uitvaartaula’s van Rotterdam – kondigt als een der laatsten rudimenten van de punk dan ook niet aflatend haar naderende einde aan, waarbij zij commercie, conformisme en onzedelijkheid niet schuwt.”

Graftak schotelt Rotterdam en omgeving sedert 2016 enthousiaste punk voor, afgewisseld met vleugjes hardcore, ska, reggae, en folk. En natuurlijk schaamteloos commercieel klinkende refreinen en flauwe grappen. Herrie kortom, máár wel aantrekkelijke herrie. De band bestaat uit Emma Valk (Drums), Nanno ‘Ex- King in the North’ Stilma (Bass) en Niels Kleiss (Guitar & Vocals). Na releases in 2016, 2018 en 2019 is het nu tijd voor een nieuw album van de band, en dat album hoor je voor het eerst in De Kroepoekfabriek!

MAYLEAF

MAYLEAF is een alternatieve grunge/rock band die zijn inspiratie haalt uit rauwe, vuige fuzz & 90’s tunes. Poppy sounds gecreeërd door laag grommende telecasters; tracks rechtstreeks uit de garage. De repetitieruimte is gedrenkt in inspiratie uit bands als Weezer, Drug Church & Bayside. Mayleaf bestaat uit Ilah van der Haas (Vocals), Michiel van Iersel & Adrian Delange (Guitars), Robbert van Caem (Bass) en Joel Heijda (Drums).

DEATH IN THE AFTERNOON

Verzameld uit de regio’s rond Rotterdam, hebben deze versleten lichamen zich verzameld om ravages en chaos te creeëren. Tot het tijd is voor hun nachtelijke cocktailpauze, een heerlijk met alcohol doordrenkte drank genaamd DEATH IN THE AFTERNOON. Deze cocktail zal hen ertoe aanzetten nummers te spelen die de oren doen spitsen en hun vocalen ertoe aanzetten frustraties de wereld in te schreeuwen.

Deze vijf schreeuwlelijken creeëren snelle melodische punk gecombineerd met een soort mening over alles. De crew bestaat Wouter (Vocals), Robin (Guitar), Robin (Guitar), Chris (Bass) en Ziggy (Drums). Zet je schrap voor een flinke suckerpunch, en een flinke dosis toffe nieuwe nummers, van een band die we Death in the Afternoon noemen.

 

 

 

Informatie

Voorverkoop
€ 7.50
Deur
€ 10.00
Datum
ZA 1 JUL 2023
Locatie
De Kroepoekfabriek
Open
20:30
Start
21:00
Genre
Alternative & indie
Metal & rock
Metalcore & hardcore
Tickets kopen

BLIKOPENER: LUA KAE + LONG PIPPIN & THE SILVER FOXES
Volgende event