loading

THE HELLO DARLINS (CA)

AMERICANA UIT CANADA (IN SAMENWERKING MET THE LOCK KEEPERS)

Informatie Collapse

Voorverkoop
€ 20.00
Datum
DO 20 OKT 2022
Open
20:00
Start
20:30
Verwacht Einde
22:30
Genre
Country & americana
Pop
Singer- songwriter
Tickets kopen

Op donderdag 20 oktober komen The Hello Darlins uit Canada naar De Kroepoekfabriek! Dit concert wordt georganiseerd in samenwerking met The Lock Keepers.

The Hello Darlins is niet zomaar een americanaband. De bandleden behoren tot de meest gevraagde sessiemuzikanten in hun thuisland en hebben onder andere gespeeld met BB King, Shania Twain, Richard Marx en vele anderen. Gitarist Murray Pulver speelde onder andere in Crash Test Dummies en gezamenlijk heeft men een flink aantal JUNO Awards in de kast staan.

Begonnen in 2016, eerst als duo, brengt The Hello Darlins in juni 2021 debuutalbum ‘Go By Feel’ uit. Een prachtige, relaxte Americanaplaat in samenwerking met Matt Andersen, die zelf niet geheel onbekend is en menig Nederlands poppodium voltrekt. Opvallend is de zachte en mooie stem van zangeres Candace Lacina. Met het album toont The Hello Darlins haar veelzijdigheid door americana, folk, country(rock), soul, blues en pop bij elkaar te brengen. De groep weet daarin een eigen genre te creëren. Het album is genomineerd voor drie Canadian Folk Music Awards en er wordt al hard gewerkt aan een tweede album.

Informatie

Voorverkoop
€ 20.00
Datum
DO 20 OKT 2022
Locatie
De Kroepoekfabriek
Open
20:00
Start
20:30
Verwacht einde
22:30
Genre
Country & americana
Pop
Singer- songwriter
Tickets kopen

JEAN JACQUES OP HET STADSSTRAND
Volgende event