loading

HYDROBOYZ

Informatie Collapse

Voorverkoop
7,50
Deur
12,50
Datum
VR 21 DEC 2012
Open
20:30
Start
21:00
Verwacht Einde
02:00
Tickets kopen

Scout Out Talents is een gloednieuwe samenwerking tussen ZJ Records en De Kroepoekfabriek. Het is een maandelijkst terugkerend event. De ene maand is er Scout Out Talent Night, waar nieuw raptalent zijn/haar kwaliteiten aan het publiek en de vakjury kan tonen. De maand erop volgt dan het Scout Out Main Event, een feestavond met een nationaal bekende hiphop-act. De winnaar van de Scout Out Talent Night van de maand ervoor verzorgt het voorprogramma.

Het tweede ‘main event’ van Scout Out Talents, op vrijdag 21 december, wordt bekroond met een optreden van Hydroboyz, een jonge hiphopformatie uit de Bijlmer. Uit het niets stonden ze begin 2010 in de studio van 101Barz. De toen nog onbekende Hydro, Mocro Maniac en RQS gaven een studiosessie die binnen de kortste keren meer dan een half miljoen views genereerde. Niet veel later sloot de rapformatie uit Kraaiennest (Amsterdam-Zuidoost) zich aan bij Mucho Dinero, het label van Rotjoch. Deze vrij impulsieve actie heeft bijzonder goed uitgepakt, omdat Hydroboyz met hun eerste mixtape Hindabuilding! nu ook buiten de Bijlmer hoge ogen gooit. Het trio brengt vermakelijke gangstarap met een uniek geluid en leveren een felle en energieke live show. ZJ Records heeft deze bijzondere formatie weten te strikken en op 21 december a.s. betreedt hij het podium van De Kroepoekfabriek. In het voorprogramma staat de winnaar van de Scout Out Talents Night (30 november). Zorg dat je erbij bent…

Wil jij meedoen? Vul je gegevens in en een link met jouw werk op: http://scoutouttalents.nl/aanmelden/. Meer informatie over spelregels, Scout Out Talents en het concert van de Hydroboyz vind je op: www.scoutouttalents.nl.

 

JEAN JACQUES OP HET STADSSTRAND
Volgende event