loading

INSTORE WE SELL GUNS

Informatie Collapse

Voorverkoop
€ 1.50
Datum
VR 30 MRT 2012
Open
19.00
Start
19.00

We Sell Guns bestaat uit frontman Geoffrey Harreman (gitaar/zang) en Steven van Wees (drums). Zij hebben enkele jaren nadat hun succesvolle band Vegas For Millions is opgeheven, het groovende rock ’n roll duo We Sell Guns opgericht. Deze doorgewinterde muzikanten weten een sound neer te zetten die voor liefhebbers van The Black Keys of The White Stripes niet onaangenaam in de oren zal klinken. Op vrijdag 6 april a.s. staan dit duo op het podium van De Kroepoekfabriek, als voorprogramma van Horses on Fire (ook niet mis, maar dat is weer een verhaal apart…).

Een week eerder, op vrijdag 30 maart, kan je gratis en voor niets een voorproefje krijgen van het optreden van We Sell Guns. De heren zijn dan namelijk om 19.00 uur present in Velvet Music, aan de Oude Binnenweg 121A in Rotterdam, waar zij een heuse INSTORE zullen verzorgen. Duidelijk niet te missen!

Ten eerste omdat dit gewoon heel vet wordt. En tweede omdat hier twee kaartjes voor het concert van Horses on Fire + We Sell Guns voor de prijs van één kunt scoren. dat betekent, jawel, twee kaartjes (voor twee fijne bands op één avond) voor vijf (vijf!!) euro! Uiteraard mag je ook ‘gewoon’ komen kijken, maar je zou wel gek als je niet gelijk je kaartjes zou kopen, toch?! 😉

VELVET MUSIC | OUDE BINNENWEG 122A

BLIKOPENER: NIKO + RIXLE BLUE
Volgende event