loading

JAN AKKERMAN

Informatie Collapse

Voorverkoop
16,50
Deur
18,00
Datum
VR 6 DEC 2019
Open
20:30
Start
21:00
Genre
Blues
Jazz
Rock
Tickets kopen

Op vrijdag 6 december staat wereldgitarist Jan Akkerman op het podium van De Kroepoekfabriek. Jan Akkerman geldt anno 2019 nog steeds als de meest invloedrijke gitarist van Nederlandse bodem.  25 oktober verschijnt ‘Close Beauty’, zijn eerste studioalbum in acht jaar.  ‘Close Beauty’ laat zich in de beste Akkerman-traditie niet in een hokje plaatsen. Twaalf composities waarmee hij bewijst nog steeds tot de top van de Nederlandse gitaristen en componisten te behoren.

Steeds opnieuw weet Jan Akkerman een nieuwe generatie gitaristen in binnen- en buitenland te bereiken en te inspireren. Zijn recente concerten vormen daarvan een afspiegeling: fris, energiek en onvoorspelbaar. Zijn passie voor de gitaar deelt hij niet slechts met zijn huidige bandleden, maar bovenal al jarenlang met zijn wereldwijde publiek. Als authentieke improvisator laat hij op het podium nog steeds zien én horen waartoe hij in staat is, zowel in stukken van zijn nieuwe album als in een keuze uit zijn ruim 50-jarige oeuvre. Een levende gitaarlegende die je vanavond met eigen ogen en oren kan aanschouwen!

Jan Akkerman – Don Giovanni (Official Music Video)

You may have already heard the backing track from the video we've posted last week, but here's the official video for Jan's new track Don Giovanni! Watch the full video on YouTube: https://youtu.be/9iQrouqcptsBeside it being a famous opera by Mozart, Giovanni is Jan Akkerman's first name translated to Italian, Don stands for Sir in English (Jan was knighted by the Queen of The Netherlands), thus Jan is Don Giovanni.

Geplaatst door Jan Akkerman Music op Dinsdag 15 oktober 2019

EP-RELEASE MENACER
Volgende event