loading

JEAN JACQUES OP HET STADSSTRAND

CATCHY HIPHOP MET BAND GEINSPIREERD DOOR DE OLD SCHOOL

Informatie Collapse

Voorverkoop
GRATIS
Datum
VR 2 AUG 2024
Open
16:00
Start
20:00
Verwacht Einde
20:45
Genre
Hiphop/ Rap

Ook dit jaar werken Het Stadsstrand Vlaardingen en De Kroepoekfabriek weer samen. Van hiphop tot jazz, van pop tot folk, tussen juni en september 2024 staan er weer een aantal toffe concerten op het programma van Het Stadsstrand, georganiseerd door De KF! Dat betekent genieten van livemuziek, met een cocktail in je hand, tijdens de zwoele zomeravonden! Op vrijdag 2 augustus komt Jean Jacques samen met zijn band naar het Stadsstrand.

JEAN JACQUES

Zonder zijn stem te verheffen maakt Jean Jacques Nederlandstalige hiphop geïnspireerd door old school hiphop uit LA met invloeden van soul, funk en r&b. Catchy refreinen afgewisseld met sterke raps over thema’s als de hectiek van de huidige maatschappij ontvluchten en een bewuster leven leiden. Dit alles geschreven met een relativerend laagje humor.

Line-up

Collapse
Jean Jacques
Jean Jacques

Jean Jacques, die zich op dit moment mag mengen met de nieuwe generatie hiphop artiesten, studeerde in 2021 af aan de Nederlandse Pop Academie in Utrecht. Momenteel werkt Jean Jacques aan een nieuw project en maakt hij zich klaar voor zijn deelname aan de Popronde 2024, waarvoor hij is uitgeroepen tot FunX Talent

Informatie

Voorverkoop
GRATIS
Datum
VR 2 AUG 2024
Locatie
De Kroepoekfabriek
Open
16:00
Start
20:00
Verwacht einde
20:45
Genre
Hiphop/ Rap

JAZZ IN TOWN FESTIVAL OP HET STADSSTRAND
Vorige event
MOLLY PARDEN OP HET STADSSTRAND
Volgende event