loading
Uit-
verkocht

JVB (UITVERKOCHT)

Informatie Collapse

Voorverkoop
10,00
Deur
10,00
Datum
ZA 22 FEB 2014
Open
20:30
Start
21:00
Verwacht Einde
02:00
Tickets kopen

Op zaterdag 22 februari presenteert de Schiedamse band JVB het gloednieuwe album, getiteld Jealous Heart, in De Kroepoekfabriek. De vrienden van BIGGS verzorgen het voorprogramma. De heren hebben alvast beloofd dat dit een feestje wordt, met een afterparty met DJ-EROEN.  Alle reden dus, om een kaartje te kopen. Dan krijg je bovendien het nieuwe album (in de vorm van download code) cadeau!

Jealous Heart is het derde album van JVB. De sound is herkenbaar – goed nieuws voor de fans – maar de heren slaan wel een andere weg in; waar de eerste twee albums Nederlandstalig waren, is nummer drie geheel Engelstalig.

Ter ere van het nieuwe album, krijgen alle bezoekers deze avond een gesigneerd fotokunstwerk van Marcel Rozenberg cadeau, met een code van het album Jealous Heart. Deze kan dan via de website van JVB worden gedownload.

De presentatie is in handen van Ronald van Oudheusen (Live uit LLoyd, RTV Rijnmond).

JVB bestaat uit:
Jan Visser – zang en akoestische gitaar
Rob Struik – drums
Kees Kalkman – keys
Hansch v.d. Velden – gitaar
Koos Vorstenbos – bass,
Marcel Rozenberg – gitaar.

Helaas hebben we te maken met een technische storing. Daardoor is er het tijdelijk niet mogelijk om via de website kaartjes te kopen met online 50% Rabo-korting. Tot die tijd is het uiteraard wel mogelijk om gebruik te maken van de korting. Wil je kaartjes kopen met 50% Rabo-korting? Mail dan naar: [email protected]

Onze excuses voor het ongemak; we proberen dit mankement zo snel mogelijk op te lossen, zodat alles gewoon weer werkt…

Maak je gebruik van de 50% Rabo-korting? Neem je pinpas mee naar de album release van JVB, er kan om gevraagd worden.

 

 

 

MOLLY PARDEN OP HET STADSSTRAND
Volgende event