loading

ELSE LENA | KAPSALON PODIUM VLAARDINGEN

DE KF EN STADS SLUITEN ZICH AAN BIJ KAPSALON THEATER ACTIE

Informatie Collapse

Voorverkoop
V.A. 0 EURO!
Datum
WO 19 JAN 2022
Open
14:30
Start
15:00
Verwacht Einde
17:00
Tickets kopen

Op woensdagmiddag 19 januari worden De Kroepoekfabriek en Stadsgehoorzaal omgebouwd tot een kap-, massage- en nagelsalon onder de noemer Kapsalon Podium Vlaardingen! Bij De Kroepoekfabriek kun je tijdens je verwenmoment genieten van een optreden van Else Lena.

De Kroepoekfabriek en Stadsgehoorzaal sluiten zich aan bij de landelijke, ludieke actie Kapsalon Theater, een initiatief van cabaretière Sanne Wallis de Vries en acteur Diederik Ebbinge. De actie is bedoeld om aandacht te vragen voor de noodlijdende cultuursector, die tot in elk geval 25 januari gesloten moet blijven. Als podia voor één dag onder een andere sector vallen, mogen ze wel open. Bezoekers kunnen zich tussen 15:00 uur en 17:00 uur laten kappen, masseren of stylen en ondertussen eindelijk weer eens genieten van live muziek!

Kapsalon Theater | Een veilig bezoek

Tijdens de persconferentie d.d. 14 januari werd duidelijk dat de cultuursector nog even geduld moet hebben. Zowel De Kroepoekfabriek als de Stadsgehoorzaal doen mee aan de landelijke actie ‘Kapsalon Theater’ om de cultuursector, de stad en alle betrokkenen een hart onder de riem te steken. “We voelen erg mee met de uitdagingen in en rond de zorg, maar natuurlijk ook met alle spelers die nog niet open mogen, zoals horeca en cultuur. We willen ons daarvoor laten horen. Een letterlijk podium is daarvoor een goede en veilige vorm”.

Bezoekers kunnen zich in zowel De Kroepoekfabriek, als de Stadsgehoorzaal laten verwennen door een kapper, nagelstylist of stoelmasseur en ondertussen geven artiesten een muzikaal optreden. De actie gebeurt uiteraard met inachtneming van de coronamaatregelen: er is een beperkt aantal plekken, er wordt 1,5 meter afstand aangehouden, iedereen krijgt een vaste zitplaats, het dragen van een mondkapje is verplicht en bij binnenkomst wordt het coronatoegangsbewijs gescand. We houden een bezoekersmaximum aan van 30 personen.

Hier lees je het volledige persbericht

Bekijk hier de voorstelling van de Stadsgehoorzaal!

Line-up

Collapse
Else Lena
Else Lena

Else Lena is een Nederlandstalige singer-songwriter. In haar muziek combineert ze poëtische teksten met een kenmerkende sound. Samen met haar band brengt ze de inhoud van haar teksten op een muzikale manier tot leven. Het willen vluchten of verdwijnen is een terugkomend thema in haar nummers. Als de echte wereld even te intens wordt, verdwijnt Else Lena in haar Denkbubbel.

JEAN JACQUES OP HET STADSSTRAND
Volgende event