loading

KF ALLSTARS: FILMMUZIEK

Informatie Collapse

Voorverkoop
GRATIS
Deur
GRATIS
Datum
ZA 11 MRT 2017
Open
20:30
Start
21:00
Tickets kopen

KF Allstars is hét lokale feestje dat je niet kunt missen. Na een ode aan de doden en andere succesvolle edities is het tijd voor een nieuw thema: Filmmuziek. Op 11 maart wordt het een avond waar je jouw favoriete soundtracks van het grote doek in de KF voorbij hoort komen!

Meespelen?
De KF Allstars avond is een voortzetting van de coversessies uit muziekcafé de Hommel. Het idee hierbij is om een lijst met covers samen te stellen waarop muzikanten zich kunnen inschrijven. Via de facebook groep ‘Muzikanten uit Vlaardingen e.o.’ kun je een reactie plaatsen waarmee je je inschrijft op maximaal twee songs uit de lijst. Geef duidelijk aan welke songs het zijn en welk instrument – en of zang – je bespeelt. Je kunt je alleen inschrijven op de open plekken.

Om het wisselen van muzikanten zo vlot mogelijk te laten verlopen zorgen wij voor een complete backline (drumstel, gitaar- en basversterkers en toetsen), zodat je je instrument alleen maar hoeft in te pluggen. Hugo van Vliet (The Daltons) zal het overzicht van de nummers bijhouden en regelmatig de nieuwe aanmeldingen verwerken zodat alle muzikanten online up to date kunnen blijven.

De avond start om 20.30 uur en duurt uiterlijk tot 2.00 uur. De toegang is gratis. We rekenen op een goed gevulde lijst zodat we twee keer een pauze kunnen inlassen. Het doel is om er vooral met medemuzikanten een gezellige avond van te maken!

5dm48624_allstars_ariescholl_20161209
BLIKOPENER: MARATHON + POODLE
Volgende event